Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γουέστ Χαμ «έκλεψε» τον Τοντιμπό… μέσα από τα χέρια της Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Η Γουέστ Χαμ «έκλεψε» τον Τοντιμπό… μέσα από τα χέρια της Γιουβέντους!

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να τα βρει σε όλα με τη Νις και έτσι... κλέβει τον Τοντιμπό από τη Γιουβέντους.

09.08.2024 | 11:55

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ζαν-Κλερ Τοντιμπό από τη Νις, κερδίζοντας την… κούρσα απέναντι στη Γιουβέντους. Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο, και έπειτα αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τον περασμένο μήνα, η Γουέστ Χαμ ήταν το φαβορί για τον Τοντιμπό, αλλά υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με την προτίμηση του 24χρονου να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A. Η Γιουβέντους ξεκίνησε τις επαφές με τη Νις για τον παίκτη και φαινόταν πως τελικά εκεί θα υπέγραφε ο Τοντιμό. Όμως, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε γνωστό πως τα «Σφυριά» τα βρήκα σε όλα με τη γαλλική ομάδα και θα κάνουν δικό τους τον παίκτη.

H Γούεστ Χαμ κέρδισε το… μπρα ντε φερ με τη Γιουβέντους

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τον δανεισμό του παίκτη με ρήτρα αγοράς που φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη, η Νις θα έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Αυτοί οι όροι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, καθώς η πρόταση αυτή θεωρήθηκα καλύτερη από της Γιουβέντους και έτσι οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν σε όλα.

Θυμίζουμε πως η Γουέστ Χαμ έχει προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι. Ξόδεψε περίπου 27 εκατομμύρια λίρες για να φέρει τον Νίκλας Φούλκρουγκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και 25 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Κρισένσιο Σάμερβιλ από τη Λιντς Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος επένδυσε επίσης 25 εκατομμύρια λίρες στον εξτρέμ Λουίς Γκιλέρμε από την Παλμέιρας και εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Γκουίντο Ροντρίγκεζ, τον οποίον απέκτησε ως ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης: Γκασπερίνι: «Ο Κουπμάινερς θέλει να πάει στη Γιουβέντους»!

Έτσι, το «θρίλερ» ολοκληρώθηκε με τη Γουέστ Χαμ να κάνει ακόμη μία σημαντική μεταγραφή. Από την άλλη, η Γιουβέντους θα πρέπει τώρα να βγει στην αγορά και να ψάξει για άλλες λύσεις, με τον Μότα να βλέπει τα πλάνα του να… χαλάνε από τα «Σφυριά».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version