Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κιλιάν Μπαπέ: Έτοιμος να ζήσει τη ζωή του Κριστιάνο στη Μαδρίτη
Ρεάλ Μαδρίτης

Κιλιάν Μπαπέ: Έτοιμος να ζήσει τη ζωή του Κριστιάνο στη Μαδρίτη

Ο Κιλιάν Μπαπέ ετοιμάζεται να βιώσει ολοκληρωτικά την εμπειρία του να βρίσκεται ένας ποδοσφαιρικός σούπερ σταρ στη Μαδρίτη.

09.08.2024 | 18:27

Ναι, ο Κιλιάν Μπαπέ καταλαβαίνει πως η ζωή του θα αλλάξει! Πως ο ερχομός του στη Ρεάλ Μαδρίτης εκτοξεύει τη φήμη του και αυτομάτως γίνεται το επίκεντρο στο star system του ποδοσφαίρου. Όμως αυτό που αναμένεται να βιώσει τα επόμενα χρόνια κατά την παρουσία του στην ισπανική πρωτεύουσα ίσως – τι ίσως, σίγουρα – θα τον κουράσει, μπορεί και να τον εκνευρίσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ισπανικό Relevo αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του πως οι παραράτσι στην Μαδρίτη ετοιμάζονται για επιχείρηση αντίστοιχη με αυτή που πραγματοποιούσαν επί σειρά ετών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θέλουν να γίνουν η σκιά του Κιλιάν Μπαπέ. Να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα προκειμένου να έχουν στα χέρια τους την καλύτερη φωτογραφία για να πουλήσουν στα αθλητικά – και όχι μόνο – ΜΜΕ.

Διάβασε επίσης: Η Ρεάλ κάνει «μεταγραφή» ζημιά στην ομάδα του Κριστιάνο – «Θα τον πάρουμε… τσάμπα»

Σκιά του Μπαπέ οι παπαράτσι της Μαδρίτης

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στα των υποχρεώσεών του με τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Παράλληλα όμως θέλει να κάνει και τη ζωή του. Να ζει όμορφες στιγμές, να γνωρίσει φίλους και να ανακαλύψει κάθε όμορφο μέρος της Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version