Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετακομίζει Λονδίνο ο Πέδρο Νέτο αλλά όχι για την Άρσεναλ!
Τσέλσι

Μετακομίζει Λονδίνο ο Πέδρο Νέτο αλλά όχι για την Άρσεναλ!

O Πέδρο Νέτο αφήνει τη Γουλβς και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

09.08.2024 | 17:31

Δύο καλοκαίρια τώρα ο Πέδρο Νέτο έχει συνδεθεί με πιθανή μετακίνηση στην Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα. Οι «Κανονιέρηδες» έχουν εκφράσει πολλάκις πως θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ταλαντούχο εξτρέμ της Γουλβς. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πλησιάσει αρκετά στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Πορτογάλου όμως ουδέποτε έχουν καταφέρει να τον αγγίξουν και να τον κάνουν – εν τέλει – δικό τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τελικά όπως φαίνεται αυτός ο «γάμος» δεν θα γίνει ποτέ! Και γιατί; Διότι στην υπόθεση Πέδρο Νέτο εισέβαλε η Τσέλσι και οι «μπλε» δεν έμειναν απλά στο ενδιαφέρον αλλά πέρασαν γρήγορα στις πράξεις. Το ρεπορτάζ του RMC Sports αναφέρει σήμερα πως η διοίκηση της Τσέλσι συμφώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Έντσο Μαρέσκα, για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ.

Διάβασε επίσης: «Τελειώνει» του Μερίνο στην Άρσεναλ: Έμειναν μόνο οι υπογραφές!

Deal Τσέλσι – Γουλβς, στα «μπλε» ο Πέδρο Νέτο

Μέχρι πρόσφατα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωνε με δηλώσεις του ευτυχής για την παρουσία του στη Γουλβς. Σήμερα όμως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στην αποχώρησή του και στη μεταγραφή του στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι όπως αποκαλύπτεται έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Γουλβερθάμπτον στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πέδρο Νέτο αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του πολυετές συμβόλαιο με τη διοίκηση της Τσέλσι. Άλλος ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με εμπειρία στην Premier League προστίθεται στο «οπλοστάσιο» του Έντσο Μαρέσκα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version