Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα σε ρόλο εργολάβου δείχνει το νέο Καμπ Νου στον Όλμο (vid)
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα σε ρόλο εργολάβου δείχνει το νέο Καμπ Νου στον Όλμο (vid)

Η χαρά του Ζοάν Λαπόρτα δεν κρύβεται!

09.08.2024 | 18:50

Περιχαρής ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα! Και πως να μην είναι, αφού κατάφερε να φέρει στην ομάδα έναν από τους δύο μεγάλους στόχους του φετινού καλοκαιριού. Οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν τα δικαιώματα του ταλαντούχου Ισπανού επιθετικού, Ντάνι Όλμο, αγοράζοντάς τον από τη Λειψία έναντι περίπου 60 εκατομμύριων ευρώ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη Βαρκελώνη. Σήμερα ανακοινώθηκε από την νέα του ομάδα με αναρτήσεις στα επίσημα social media της Μπαρτσελόνα. Αυτές τις ώρες βρίσκεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του καταλανικού συλλόγου και οι υπεύθυνοι της ομάδας του κάνουν περιήγηση σε όλα τα σημεία που θα είναι η καθημερινότητά του για τα επόμενα χρόνια.

Διάβασε επίσης: ΕΠΙΣΗΜΟ: Ολοκλήρωσε το ΜΠΑΜ η Μπαρτσελόνα- Ανακοίνωσε Όλμο! (vid)

Ο Λαπόρτα έδειξε τη μακέτα με το νέο Καμπ Νου στον Ντάνι Όλμο

Στο πλάι του Όλμο βρίσκεται και ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο δεν έκρυψε τη χαρά του που ο Ντάνι Όλμο θα είναι μέλος της καταλανικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Ο Λαπόρτα φρόντισε να δείξει στον Ισπανό επιθετικό το πως θα είναι το νέο «σπίτι» της Μπαρτσελόνα. Το νέο Καμπ Νου.

Στα γραφεία της Μπαρτσελόνα υπάρχει μια μεγάλη μακέτα που δείχνει με ακρίβεια το πως θα διαμορφωθεί το νέο γήπεδο – στολίδι της ομάδας. Ο Λαπόρτα εξήγησε στον Ντάνι Όλμο τις αλλαγές που γίνονται από τα συνεργεία στο γήπεδο και το πως θα είναι η εικόνα του όταν αυτές ολοκληρωθούν.

Στόχος του Ζοάν Λαπόρτα είναι όταν η ομάδα θα επιστρέψει σπίτι της να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο μεγαλείο του γηπέδου και να κυνηγήσει όλες τις ποδοσφαιρικές κορυφές. Πρώτη από όλες το Champions League!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version