ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Επίσημο: Ολοκλήρωσε την… κλοπή με Τοντιμπό η Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ προχώρησε σε ανακοίνωση και έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον

Επίσημο: Ολοκλήρωσε την… κλοπή με Τοντιμπό η Γουέστ Χαμ!

Η Γιουβέντους είχε ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό και προσπάθησε να τον αποκτήσει από τη Νις. Ο Τιάγκο Μότα επιθυμούσε την απόκτηση του παίκτη αλλά η Γουέστ Χαμ… μπήκε σφήνα στις διαπραγματεύσεις. Πρότεινε ένα καλύτερο πακέτο στη γαλλική ομάδα και έτσι απέκτησε τον Τοντιμπό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ:

«Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή της συμφωνίας με τον διεθνή Γάλλο αμυντικό Ζαν-Κλερ Τοντιμπό.

Ο 24χρονος εντάσσεται στα “Σφυριά” από την ομάδα της Ligue 1 Νις με αρχικό δανεισμό για όλη τη σεζόν, με οψιόν για μόνιμη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2025.

Ο ύψους 1,80μ. κεντρικός αμυντικός, που έχει επιλεγεί δύο φορές από τη Γαλλία, έκανε ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα σε ηλικία 19 ετών, έχει ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 150 συμμετοχές σε ανδρικές ομάδες και θεωρείται ένας από τους λαμπρότερους νέους αμυντικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δυνατός ανασταλτικός μέσος, ελίτ αναγνώστης του παιχνιδιού και εξαιρετικός διανομέας της μπάλας, ο Τοντιμπό βοήθησε τη Νις να φτάσει στον τελικό του Coupe de France το 2022, στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League το 2022/23 και να πετύχει δύο πέμπτες θέσεις στην Ligue 1 τις τρεις προηγούμενες σεζόν.

Τώρα, ο γεννημένος στη Γαλλική Γουιάνα παίκτης, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 25, ανυπομονεί να δείξει τις εξαιρετικές ικανότητές του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ καλωσόρισε τον Τοντιμπό

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα υπογράψω στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ”, δήλωσε ο Τοντίμπο, ο οποίος ως νεαρός αγωνίστηκε ως δανεικός στη γερμανική Σάλκε 04 και την πορτογαλική Μπενφίκα. “Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίξω στην Premier League, το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο”.

“Πρόκειται για μια εκπληκτική ευκαιρία για μένα, σε έναν σύλλογο με τεράστιες φιλοδοξίες, που θέλει να σημειώσει πραγματική πρόοδο υπό τον νέο προπονητή”.

“Νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθω στη Γουέστ Χαμ, στην καρδιά του Λονδίνου, με έναν εκπληκτικό, παθιασμένο κόσμο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και θα παίξω στο στάδιο του Λονδίνου στην Premier League”.

Ο αθλητικός διευθυντής Τιμ Στέιντεν πιστεύει ότι η έβδομη καλοκαιρινή μεταγραφή της Γουέστ Χαμ έχει τα προσόντα να προσαρμοστεί γρήγορα στην Premier League και να διαπρέψει υπό την καθοδήγηση του προπονητή Χουλιέν Λοπετέγκι.

“Αυτή είναι άλλη μια σημαντική υπογραφή για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και δείχνει την έλξη της Γουέστ Χαμ για κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Στέιντεν, ο οποίος έχει επίσης διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις υπογραφές των Μαξιμιλιάν Κίλμ, Νίκλας Φούλγκρουκγ, Γκουίντο Ροντρίγκεζ, Κρισένσιο Σάμερβιλ, Λουίς Γουιλχέρμε και Γες Φοντέρινγχαμ σε αυτή τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

“Δεν είναι μυστικό ότι ο Ζαν-Κλερ είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε για αρκετό καιρό, γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε αυτή την υπογραφή πριν από την έναρξη της νέας σεζόν”.

“Έχει αποδεδειγμένη καταγωγή από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ειδικά στη Γαλλία, όπου έλαμψε τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας όλες τις ικανότητές του ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς με μπάλα στην Ligue 1”.

“Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη για την υπογραφή του αυτό το καλοκαίρι, και είμαστε για άλλη μια φορά υπόχρεοι στο Διοικητικό Συμβούλιο που μας στήριξε για να φέρουμε έναν παίκτη που πλησιάζει στα κορυφαία χρόνια της καριέρας του”.

“Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ είναι ενθουσιασμένοι με την άφιξη του Ζαν-Κλερ και ανυπομονούμε να τον δούμε να παίζει με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ”.

Διαβάστε επίσης: Η Γουέστ Χαμ «έκλεψε» τον Τοντιμπό… μέσα από τα χέρια της Γιουβέντους!

Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να καλωσορίσει τον Ζαν-Κλερ και την οικογένειά του στο Λόντον Στέιντιουμ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ