Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάποιος κάνει… πλάκα στον Τζέιμς: Τον χάνει και πάλι η Τσέλσι!
Τσέλσι

Κάποιος κάνει… πλάκα στον Τζέιμς: Τον χάνει και πάλι η Τσέλσι!

O Ρις Τζέιμς είναι και πάλι τραυματίας για την Τσέλσι, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει στα «πιτς» για αρκετές εβδομάδες.

10.08.2024 | 22:07

Η ιστορία του Ρις Τζέιμς στην Τσέλσι είναι λίγο ως πολύ γνωστή. Ο Άγγλος μπακ ναι μεν είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των Λονδρέζων -ειδικά σε αυτή τη θέση- όμως το ζητούμενο στη δική του περίπτωση είναι ότι δεν αγωνίζεται, ώστε να το δείξει. Μόλις επιστρέψει από έναν τραυματισμό μένει και πάλι εκτός από έναν νέο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πολλάκις μέσω των social media που διαθέτει ότι φέτος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ότι θα ήταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση που θα μπορούσε. Αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον ίδιο με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Ρις Τζέιμς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις των «μπλε» ένιωσε έντονες ενοχλήσεις. Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα «Athletic» το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι τον ενημέρωσε ότι έχει σημαντικό μυϊκό πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός πλάνων του Ένζο Μαρέσκα για τις επόμενες εβδομάδες που θα μπουν και ότι θα χάσει σίγουρα τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στη νέα σεζόν.

Ρις Τζέιμς: Στο ίδιο έργο θεατής!

Είναι παιδί της Τσέλσι. Από κάθε άποψη. Ο Ρις Τζέιμς είναι ένας από τους λίγους παίκτες των Λονδρέζων που έφτασε στην πρώτη ομάδα, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου την πορεία του. Εκτός των άλλων όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος πολλές φορές είναι και υποστηρικτής της.

Ωστόσο, τα πράγματα για εκείνον τα τελευταία χρόνια δεν πάνε από το καλό στο καλύτερο. Αλλά από το κακό στο χειρότερο. Τα λεπτά συμμετοχής του αντί να αυξάνονται και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα της ομάδας του, παίζει ολοένα και περισσότερο. Χάνει σημαντικές αναμετρήσεις και σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση.

Τα πράγματα δείχνουν στάσιμα. Μένει να δούμε πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του και αν θα καταφέρει να ανακάμψει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version