Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Επιβραβεύει τα «όργια» του Φερμίν στο Παρίσι με συμβόλαιο ζωής
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Επιβραβεύει τα «όργια» του Φερμίν στο Παρίσι με συμβόλαιο ζωής

Ο Φερμίν Λόπεζ μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Ισπανία ετοιμάζεται να υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

10.08.2024 | 10:19

Ο Φερμίν Λόπεζ είναι ένα ακόμη προϊόν της περίφημης ακαδημίας της MASIA που ήρθε για να μείνει! Συστήθηκε στο ευρύ κοινό την περασμένη σεζόν και πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο Τσάβι είχε πάρει τον μικρό μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Μπαρτσελόνα και εκείνος έδειξε αμέσως τι άξιζε αρπάζοντας κάθε ευκαιρία που του δόθηκε.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο πιτσιρικάς μέσα σε έναν χρόνο έγινε… άντρας! Μάζεψε μπόλικες εμπειρίες, βρέθηκε πολλές φορές στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα και σήμερα παρουσιάζεται ως ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Ο Φερμίν Λόπεζ το βράδυ της Παρασκευής πανηγύρισε την πρώτη μεγάλη διάκριση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πανηγύρισε το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Εθνική Ισπανίας.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα σε ρόλο εργολάβου δείχνει το νέο Καμπ Νου στον Όλμο (vid)

Το νέο συμβόλαιο που προτείνει στον Φερμίν η Μπαρτσελόνα

Με έξι τέρματα και δύο ασίστ οδήγησε τους «Φούριας Ρόχας» σε μια σπουδαία διάκριση. Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του. Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με το χρυσό μετάλλιο και με διάθεση να χτυπήσει και πάλι την πόρτα της ενδεκάδας της Μπαρτσελόνα. Πριν φθάσουμε όμως ως εκεί – ακολουθούν ολιγοήμερες διακοπές για τον μικρό – η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου καλείται να πράξει τα δέοντα.

Να καλέσει την πλευρά του Φερμίν Λόπεζ στα γραφεία της και να προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό αναφέρει η καταλανική SPORT με σημερινό της ρεπορτάζ. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να επιβραβεύσουν τον 21χρονο και να του προτείνουν νέα σύμβαση που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2030. Το σημαντικότερο όμως που θέλουν να πετύχουν είναι να εκτοξεύσουν την τιμή στη ρήτρα αποδέσμευσης και να τη τοποθετήσουν στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version