Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O χιαστός… χτύπησε ξανά τη πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης – Άτυχη η ταλεντάρα της
Ρεάλ Μαδρίτης

O χιαστός… χτύπησε ξανά τη πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης – Άτυχη η ταλεντάρα της

Η κατάρα με τις ρήξεις χιαστών συνεχίζεται στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης!

10.08.2024 | 09:50

Αυτό που συμβαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια με τις ρήξεις χιαστών δεν έχει προηγούμενο. Η τύχη έχει γυρίσει την… πλάτη στους Μαδριλένους. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η κακοδαιμονία που επικρατεί στο ρόστερ της μαδριλένικης ομάδας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν οι Τιμπό Κουρτουά, Έντερ Μιλιτάο και Νταβίντ Αλάμπα που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο και έμειναν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φέτος η ατυχία έχει προχωρήσει στους πιτσιρικάδες της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τους Ντάνι Μεσονέρο και Θέσαρ Παλάσιος, ακόμη ένα σπουδαίο ταλέντο της «Βασίλισσας» υπέστη φέτος το καλοκαίρι ρήξη χιαστών. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό, Ζοάν Μαρτίνεζ, τον αποκαλούμενο από τους Μαδριλένους «νέο Σέρχιο Ράμος».

Διάβασε επίσης: O Αντσελότι έβαλε τον Μπαπέ στις ρεζέρβες και τον Έντρικ στους βασικούς (pics)

Ρήξη χιαστών για τον Ζοάν Μαρτίνεζ

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθη φέτος στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Ο Κάρλο Αντσελότι τον πήρε μαζί στις ΗΠΑ στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ρεάλ  Μαδρίτης με τον πιτσιρικά να βγάζει… μάτια στις προπονήσεις. Ο Ζοάν Μαρτίνες εντυπωσίασε τους πάντες και με τη σκληρή δουλειά του κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού προπονητή.

Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του! Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαρτίνεζ υπέστη ρήξη χιαστών. Θα μπει άμεσα στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός δράσης για 6-7 μήνες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version