Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όσο και να θέλει η Σίτι ο Ροντρίγκο δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί της!
Μάντσεστερ Σίτι

Όσο και να θέλει η Σίτι ο Ροντρίγκο δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί της!

Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ροντρίγκο όμως ο Βραζιλιάνος ούτε να ακούσει!

10.08.2024 | 10:41

Η Μάντσεστερ Σίτι αποδέχθηκε το θέλω του Χούλιαν Άλβαρεζ και οι δρόμοι τους χώρισαν! Ο Αργεντινός άφησε μετά από δύο χρόνια το Έτιχαντ και προχώρησε στη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν ήθελε να συμβιβαστεί με άλλη μια σεζόν με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Πείστηκε από τον Ντιέγκο Σιμεόνε και είπε το «ναι» στους Μαδριλένους πηγαίνοντας εκεί για να παίζει ως βασικός και αναντικατάστατος στην κορυφή της επίθεσής της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστή του και αμέσως ξεσκόνισε τις λίστες του προκειμένου να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Ο Καταλανός τεχνικός είναι σαφές πως θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για την επίθεσή του. Αυτόν που θα πάρει τον ρόλο του Άλβαρεζ στην Σίτι και θα της δώσει σημαντικές λύσεις είτε όντας στη βασική ενδεκάδα είτε ερχόμενος από τον πάγκο.

Διάβασε επίσης: O Γκουαρντιόλα αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο το… πουλέν του!

Αδιαφορεί ο Ροντρίγκο – Δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Μάντσεστερ Σίτι

Η DIARIOAS αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει τον κατάλληλο για να πάρει τη θέση του Άλβαρεζ. Ο συγκεκριμένος όμως δεν θέλει ούτε να ακούει για το ενδιαφέρον των «Πολιτών». Οι πρωταθλητές Αγγλίας επιθυμούν την απόκτηση του Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει το πακέτο και την προσωπικότητα να κάνει τη διαφορά στην Σίτι των αμέτρητων αστέρων. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κυνηγά καιρό τον Βραζιλιάνο όμως και πάλι δεν πρόκειται να τον πιάσει. Ο Ροντρίγκο θέλει να μείνει πιστός στη Ρεάλ Μαδρίτης, να παλέψει τη φετινή σεζόν για τη θέση του στην ενδεκάδα και να διακριθεί με τη «Βασίλισσα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version