Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Τσέλσι ο «μαέστρος» – Τρελή μεταγραφή, αλλάζουν οι ισορροπίες (pic)
Τσέλσι

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Τσέλσι ο «μαέστρος» – Τρελή μεταγραφή, αλλάζουν οι ισορροπίες (pic)

Η Τσέλσι επισημοποίησε την τελευταία μεταγραφική της «βόμβα» με την απόκτηση του Πέδρο Νέτο!

11.08.2024 | 18:05

Τεράστια μεταγραφή για την Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι επισημοποίησαν την απόκτηση του Πέδρο Νέτο από την από την Γουλβς! Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Λονδρέζους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2031! Μια σπουδαία κίνηση από τους “μπλε”!

Η Τσέλσι θα βγάλει από τα ταμεία της 63 εκατ. ευρώ και θα είναι βασικός… και αναντικατάστατος στην Τσέλσι της νέας εποχής, με τον Μαρέσκα να τον θεωρεί ως τον επόμενο ηγέτη.

Τα πρώτα λόγια του Πέδρο:

«Αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο», είπε ο 24χρονος. «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά στην καριέρα μου για να είμαι εδώ και ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο με αυτή τη φανέλα».

H ανακοίνωση της Τσέλσι:«Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα νέων της Μπράγκα. Το ταλέντο του Πέδρο άρχισε να λάμπει όταν έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Μάιο του 2017 και σκόραρε στη νίκη 4-0 επί της Νασιονάλ. Σε ηλικία 17 ετών, δύο μηνών και πέντε ημερών, έγινε ο τρίτος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Καθιερώθηκε επίσης ως κανονικός παίκτης στην ομάδα της Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Molineux και έχει κάνει δέκα συμμετοχές, η τελευταία από τις οποίες ήρθε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτού του καλοκαιριού.

Καλώς ήρθες στην Τσέλσι, Πέδρο»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version