Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Ντόρτμουντ έκλεισε φορ για τα επόμενα… δέκα χρόνια!
Ντόρτμουντ

H Ντόρτμουντ έκλεισε φορ για τα επόμενα… δέκα χρόνια!

Η Μπορούσια Ντόρμουντ βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή!

11.08.2024 | 09:52

Οι Βεστφαλοί αλλάζουν και στοχεύουν φέτος να μας παρουσιάσουν ένα νέο πρόσωπο. Μια ομάδα αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Τον Ιούνιο έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για την Ντόρτμουντ. Οι αποχωρήσεις των Τέρζιτς, Χούμελς και Ρόις σηματοδότησαν το φινάλε και την ανάγκη για μια νέα αρχή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο γερμανικός σύλλογος έχει εντοπίσει τα κενά στο ρόστερ. Η ομάδα χρειάζεται έναν νέο επιθετικό που θα φέρει φρέσκο αέρα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Οι Βεστφαλοί έψαξαν αρκετά στην αγορά για να βρουν τον κατάλληλο και όπως φαίνεται τον βρήκαν. Το ρεπορτάζ του Γερμανού δημοσιογράφου της BILD, Φλόριαν Πλέτεμπεργκ αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός της Ντόρτμουντ για τη γραμμή κρούσης είναι ο επιθετικός της Χόφανχαιμ, Μαξιμιλιάν Μπέιερ.

Διάβασε επίσης: Οριστικό: Τα μαζεύει για άλλες πολιτείες ο Μάρκο Ρόις!

Μια ανάσα από τη συμφωνία Ντόρτμουντ – Χόφενχαιμ

Ο 21χρονος φορ ολοκλήρωσε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του σκοράροντας 16 τέρματα με τη Χόφενχαιμ στην Bundesliga. Ο Μπέιερ βλέπει την Ντόρτμουντ ως το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Από την άλλη η γερμανική ομάδα πιστεύει πως η επένδυση στον Γερμανό επιθετικό μπορεί να φέρει πολλά κέρδη στην ομάδα και τον σύλλογο.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ να προσπαθεί να ρίξει όσο γίνεται το τελικό ποσό. Όσον αφορά τον Μπέιερ, ο Γερμανός επιθετικός περιμένει καρτερικά τη συμφωνία. Θέλει να μεταφερθεί στο Ντόρτμουντ, να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς. Μια σύμβαση που θα τον διατηρήσει εκεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version