Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα τα… έσπρωξε στον σωστό παίκτη – Ο Όλμο την ανεβάζει επίπεδο
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα τα… έσπρωξε στον σωστό παίκτη – Ο Όλμο την ανεβάζει επίπεδο

Η Μπαρτσελόνα πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που δεν είχε! Ο Ντάνι Όλμο δίνει «χρυσές» λύσεις στον Χάνσι Φλικ!

11.08.2024 | 10:28

Η Μπαρτσελόνα των… χιλίων οικονομικών προβλημάτων βρήκε τελικά την άκρη! Έσπασε τον – ήδη σπασμένο – κουμπαρά της και απέκτησε έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ τα δικαιώματα του Ντάνι Όλμο. Ο Ισπανός επιθετικός άφησε τη Λειψία και την Bundesliga και μεταπήδησε στη Βαρκελώνη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Καταλανοί απέκτησαν έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Αυτόν που πραγματικά ήθελαν! Να καλύψει τη θέση πίσω από τον επιθετικό. Ο Ντάνι Όλμο έχει την ευχέρεια να παίζει σε πολλές θέσεις γύρω και στην επίθεση. Ως δεύτερος επιθετικός, ως δεκάρι, ως εξτρέμ. Τα πάντα και στην ίδια απόδοση. Ο Χάνσι Φλικ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε έναν παίκτη που μπορεί να του προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Διάβασε επίσης: Το τρελό συμβόλαιο… μένει Βαρκελώνη – Ζημιά για την Μπαρτσελόνα!

Ο 26χρονος επιθετικός θέλει να παρουσιάσει στη Βαρκελώνη την καλύτερη πτυχή του εαυτού του. Να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «μπλαουγκράνα» και να κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αδημονούν για να δουν τον Ντάνι Όλμο που παρουσιάστηκε στα γήπεδα της Γερμανίας. Στην τελική φάση του EURO2024. Εκεί όπου η Ισπανία με σημαιοφόρο τον ίδιο έφθασε μέχρι την κορυφή και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Ντάνι Όλμο πέτυχε τρία γκολ και έδωσε δύο ασίστ στα παιχνίδια. Η κάθε του ενέργεια ήταν κομβική για τους «Φούριας Ρόχας». Όλο το παιχνίδι της Ισπανίας περνούσε από τα πόδια του 26χρονο αστέρα. Ήταν αυτός που κατέβαζε τη μπάλα, που μοίραζε στους συμπαίκτες του, που εκτελούσε όταν οι υπόλοιποι δεν έβρισκαν το στόχο! Ο Χάνσι Φλικ δεν είχε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή όμως τώρα μόλις τον απέκτησε!

Τα «όργια» του Ντάνι Όλμο στο EURO 2024

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version