Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν έπιασε στη Λίβερπουλ και κατέβηκε Λονδίνο το 21χρονο δεκάρι της
Λίβερπουλ

Δεν έπιασε στη Λίβερπουλ και κατέβηκε Λονδίνο το 21χρονο δεκάρι της

Στην Μπρέντφορντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος επιθετικογενής χαφ, Φάμπιο Καρβάλιο. Πάνω από 20 εκ. η μεταγραφή.

12.08.2024 | 23:24

Για τα ελληνικά δεδομένα θα αποτελούσε πώληση-ρεκόρ. Τα 23 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Μπρέντφορντ για να αποκτήσει τον Φάμπιο Καρβάλιο από τη Λίβερπουλ δεν λένε κάτι όμως στο αγγλικό κοινό… Η ομάδα του Δυτικού Λονδίνου ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του νεαρού μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες αρχικά δεν είχαν γίνει γνωστές, με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης να αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ. Τελικά δεν τα ξεπέρασε…

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Γεννημένος στην Πορτογαλία, ο 21χρονος άσος εκπροσώπησε την Αγγλία στις «μικρές» εθνικές ομάδες, προτού επιλέξει να παίξει εντέλει με την Πορτογαλία σε επίπεδο U21. Ο Καρβάλιο, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Λειψία και στη Χαλ Σίτι, έκανε 21 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας τρία γκολ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version