Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ESPN: Εφιαλτικό σενάριο για τη Ρεάλ – Ο Βινίσιους μιλάει με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας!
Ρεάλ Μαδρίτης

ESPN: Εφιαλτικό σενάριο για τη Ρεάλ – Ο Βινίσιους μιλάει με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας!

Το ESPN Brazil, επαναφέρει τα σενάρια για... ενδιαφέρον των Σαουδάραβων για τον Βινίσιους!

12.08.2024 | 17:01

Ο Βινίσιους είναι δεδομένα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη και η Ρεάλ Μαδρίτης του έχει βάλει μια τρελή ρήτρα για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει…

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλά σενάρια ήθελαν ομάδες της Σαουδικής Αραβίας να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτηση του, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε. Παρόλα αυτά όπως αναφέρει το ESPNBrazil, οι Σαουδάραβες είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αποκαλύπτει το ίδιο Μέσο, ο Βραζιλιάνος δεν έχει αρνηθεί την προοπτική του να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβίας, καθώς του έχουν τάξει ένα μισθό που θα ξεπερνάει τα 300 εκατ. ευρώ ετησίως!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στη Ρεάλ κρατούν στάση αναμονής, καθώς δεν έχει φτάσει στα γραφεία τους κάποια πρόταση για τον Βινίσιους, όμως το ESPN με τα δημοσιεύματα του, φέρνει άγχος στις τάξεις των Μαδριλένων!

Αυτό είναι το πλάνο των Σαουδάραβων για τον Βινίσιους

Η ιδέα της Σαουδικής Αραβίας είναι ότι ο Βινίσιους Τζούνιορ θα είναι ο πρεσβευτής της χώρας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034, που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία!

Πάντως η Ρεάλ θα πρέπει να δεχθεί μείωση της ρήτρας του 1 δις ευρώ που έχει θέσει για όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version