ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόμα

Η Σαουδική Αραβία κατέθεσε μυθική πρόταση στον Ντιμπάλα!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται στο «μπλοκάκι» ομάδων της Σαουδικής Αραβίας και φαίνεται πως στον ίδιο έχει γίνει μία αδιανόητη πρόταση.

Η Σαουδική Αραβία κατέθεσε μυθική πρόταση στον Ντιμπάλα!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα της Ρόμα, έχει γίνει και πάλι στόχος συλλόγων από τη Σαουδική Αραβία. Νωρίτερα το καλοκαίρι, σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας είχαν ήδη δείξει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό σταρ, ιδιαίτερα πριν από τη λήξη της ρήτρας αποδέσμευσής του. Ωστόσο, αυτή η αρχική επιδίωξη δεν οδήγησε σε κάποια μεταγραφή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τη «Corriere della Sera», η Αλ Χιλάλ και η Αλ Ιτιχάντ… ανανέωσαν τώρα το ενδιαφέρον τους για τον Ντιμπάλα. Οι εν λόγω σύλλογοι φέρονται να έχουν υποβάλει στον πρώην παίκτη της Γιουβέντους μια μεγάλη πρόταση, προτείνοντας συμβόλαιο αξίας άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν. Με πιθανά μπόνους, η συμφωνία αυτή θα μπορούσε να δει τον Ντιμπάλα να κερδίζει έως και 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ντιμπάλα

Ο Ντιμπάλα έχει τρομερή πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Παρά το σημαντικό οικονομικό πακέτο που προσφέρεται στον Ντιμπάλα, η πρόταση που έγινε στη Ρόμα είναι σημαντικά χαμηλότερη. Οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσαν προσφορά περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία είναι σύμφωνη με το ποσό που ορίζεται στη ρήτρα αποδέσμευσης του Ντιμπάλα για τους ξένους συλλόγους. Ωστόσο, αυτή η ρήτρα αποδέσμευσης ίσχυε μόνο νωρίτερα το καλοκαίρι και δεν είναι πλέον ενεργή από τον Αύγουστο, πράγμα που σημαίνει ότι η Ρόμα δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί την προσφορά.

Το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας για τον Ντιμπάλα αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την αύξηση της προβολής και της ανταγωνιστικότητας της Saudi Pro League με την προσέλκυση σπουδαίων παικτών από την Ευρώπη. Οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας βλέπουν τον Ντιμπάλα ως μια φιγούρα-κλειδί που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανύψωση του προφίλ του Πρωταθλήματος. Ωστόσο, η Ρόμα δεν επιθυμεί να χάσει έναν από τους παίκτες-σταρ της, ειδικά τόσο κοντά στην έναρξη της σεζόν 2024/25 της Serie A, η οποία απέχει μόλις μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους: «Τελείωσε» τον Κιέζα από τα μαγαζιά της και η Ρόμα… χαμογελάει!

Για να φύγει ο Ντιμπάλα, η κατάσταση πιθανότατα θα απαιτούσε να πιέσει ο ίδιος ο παίκτης για μια μεταγραφή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Ντιμπάλα θέλει να επιβάλει την αποχώρησή του από τη Ρόμα. Ο Αργεντινός φαίνεται αποφασισμένος να παραμείνει στον σύλλογο και χωρίς την επιμονή του να φύγει, φαίνεται απίθανο να υλοποιηθεί μια μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ