Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Εκνευρισμός με τον Γουίλιαμς – Τον παρατάει για… χάρη του Κομάν!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Εκνευρισμός με τον Γουίλιαμς – Τον παρατάει για… χάρη του Κομάν!

Στην Μπαρτσελόνα δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα τον Νίκο Γουίλιαμς!

12.08.2024 | 15:01

Η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον ενός πλάγιου επιθετικού. Μετά τον Όλμο, όλοι στην Μπαρτσελόνα έχουν ρίξει το βάρος στην περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος σύμφωνα με την SPORT απάντησε θετικά, όμως δεν έχει βρεθεί η λύση στο οικονομικό.

Όσο περνάνε οι ώρες ο ΙΣπανός σταρ απομακρύνεται από τα ραντάρ των Καταλανών και η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τον περιμένει και να τον παρακαλάει για… πάντα.

Για αυτό όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, η ομάδα της Βαρκελώνης έχει ήδη έτοιμο το plan-b για την θέση των εξτρέμ και εξετάζει την απόκτηση ενός σταρ… της Μπάγερν Μονάχου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως είναι σε αναζήτηση… ομάδα για τον Κομάν, προσφέροντας δανεικό τον Γάλλο σταρ και ο σπουδαίος αυτός επιθετικός είναι πλέον ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος για τον Λαπόρτα!

Πάντως υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες που ασχολούνται με τον Κομάν, όμως ο Φλικ θέλει να… «επενδύσει» στις καλές σχέσεις που έχει με την πλευρά του Γάλλου και έχει δώσει το «ΟΚ» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version