Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Καλαφιόρι από το ντεμπούτο του κιόλας έκανε τους φίλους της Άρσεναλ να παραμιλάνε μαζί του! (vid)
Άρσεναλ

Ο Καλαφιόρι από το ντεμπούτο του κιόλας έκανε τους φίλους της Άρσεναλ να παραμιλάνε μαζί του! (vid)

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ σε εντός έδρας ματς κόντρα στη Λιόν.

12.08.2024 | 12:01

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής Ιταλίας στο πρόσφατο Euro που έγινε στα γήπεδα της Γερμανίας. Γι’ αυτό τον λόγο και πολλές ομάδες τον προσέγγισαν, ώστε να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν μιας και η Άρσεναλ κινήθηκε πιο γρήγορα από κάθε άλλη και τον έντυσε στα χρώματά της.

Οι Άγγλοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ήταν γιατί ο Ιταλός αμυντικός υποστηρίζει την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου από πολύ μικρή ηλικία! Οπότε ήταν ένα όνειρο για εκείνον να φορέσει τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Κάποτε ήταν κορυφαίος, αλλά, πλέον ο Βαράν δεν μπορεί να βγάλει ούτε 20 λεπτά σε φιλικό ματς!

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι έκανε μερικές προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες. Αλλά το απόγευμα της Κυριακής (11 Αυγούστου) ήταν η στιγμή που περίμενε όσο κανείς. Όπως άλλωστε και οι φίλοι της Άρσεναλ. Έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό παιχνίδι με τη Λιόν στο πλαίσιο του Emirates Cup και έστω με αυτό τον τρόπο έδειξε στους Άγγλους τι μπορούν να περιμένουν από εκείνον στο άμεσο μέλλον και στα επόμενα παιχνίδια που θα είναι πιο δύσκολα και σίγουρα πιο απαιτητικά.

Ο Ιταλός κέρδισε πολλές μονομαχίες. Ήταν δυνατός στον αέρα, αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Παρόλα αυτά το δυνατό του σημείο ήταν οι σωστές του τοποθετήσεις, η ηρεμία που είχε στο παιχνίδι του και γενικότερα ότι χάρη στην τεχνική του κατάρτιση μπορούσε εύκολα και άμεσα να πάρει την καλύτερη επιλογή και να εκτελέσει αναλόγως!

Ρικάρντο Καλαφιόρι: Κάνει το καλό… καλύτερο!

Την περσινή σεζόν η Άρσεναλ εξελίχτηκε σε πολλούς τομείς. Ωστόσο, εκεί, όπου πραγματικά οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα ήταν φοβεροί ήταν στην άμυνα. Οι Λονδρέζοι μέσα σε μερικούς μήνες έδειξαν ότι μπορούν να δέχονται ελάχιστα γκολ και ακόμη πιο λίγες φάσεις στα καρέ τους. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι σε ένα πρωτάθλημα σαν την Premier League.

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι -αν και είναι νωρίς να το πούμε ακόμα- δείχνει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την άμυνα της Άρσεναλ και να την κάνει ακόμα καλύτερη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version