Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιο εύθραυστος και από κρύσταλλο ο Βαράν: Ξεκίνησε με τραυματισμό στην Κόμο! (pic)
Serie A

Πιο εύθραυστος και από κρύσταλλο ο Βαράν: Ξεκίνησε με τραυματισμό στην Κόμο! (pic)

Η θητεία του Ραφαέλ Βαράν στην Κόμο φαίνεται πως δεν ξεκίνησε πολύ καλά και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχτεί στο άμεσο μέλλον.

12.08.2024 | 09:49

Ο Ραφαέλ Βαράν ήταν πριν από μερικά χρόνια ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου. Γι’ αυτό τον λόγο η Ρεάλ Μαδρίτης τον ήθελε στην ομάδα της. Ωστόσο, από ένα σημείο και έπειτα οι τραυματισμοί του ήταν ολοένα και πιο πολλοί. Ο Γάλλος περισσότερο έμενε εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά αγωνιζόταν.

Αυτό ήταν και το νούμερο ένα πρόβλημα που είχε από το 2021 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν μπορούσε να βρει με τίποτα ρυθμό, λόγω των πολλαπλών τραυματισμών. Κάτι που ήταν λογικό και επόμενο να τον επηρεάσει στο αγωνιστικό κομμάτι και στην απόδοσή του. Έτσι, έμεινε εκ νέου ελεύθερος.

Ο Ραφαέλ Βαράν δεν είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του. Η καλύτερη εξ αυτών προέρχονταν από την Κόμο που ανέβηκε στην Serie A για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει για τον Γάλλο αμυντικό. Μιας και στην πρώτη του εμφάνιση, σε φιλικό παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί όλα κι όλα τα πρώτα 20 λεπτά, αφού ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει στα «πιτς», μέχρι να γίνει γνωστό το πρόβλημα που έχει!

Ραφαέλ Βαράν: «Κάηκε» στο υψηλό επίπεδο εδώ και χρόνια!

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για την αγωνιστική ικανότητα του Ραφαέλ Βαράν. Ή για την ποιότητα που έχει με την μπάλα στα πόδια. Ωστόσο, ο Γάλλος παίκτης από πολύ μικρή ηλικία όταν άφησε τη Λανς για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν σε φουλ ρυθμούς και σε πολλά παιχνίδια που ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικά.

Κάτι που στην πορεία οδήγησε στο να «καεί» το σώμα του και πλέον να είναι κάτι παραπάνω από επιρρεπής σε τραυματισμούς. Μένει να δούμε ποια θα είναι η πορεία του φέτος και στην Κόμο και πόσο θα καταφέρει να βοηθήσει την ιταλική ομάδα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version