Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιστός στη Σοσιεδάδ ο Θουμπιμέντι και μεγαλοπρεπές όχι στη Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Πιστός στη Σοσιεδάδ ο Θουμπιμέντι και μεγαλοπρεπές όχι στη Λίβερπουλ!

Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι αποφάσισε να μην βγάλει τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ απορρίπτοντας την πρόταση της Λίβερπουλ.

12.08.2024 | 23:40

Φινάλε στις ορέξεις των φίλων της Λίβερπουλ για τον Μάρτιν Θουμπιμέντι. Μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βάσκος ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «ρεντς». Εκείνοι είχαν θέσει τον 25χρονο διεθνή ως τον πρώτο τους στόχο για την θέση του αμυντικού χαφ και παρουσιάζονταν έτοιμοι να πληρώσουν την ρήτρα του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο εκείνος παρά την αρχική του πρόθεση να μετακομίσει στο Νησί, έκανε δεύτερες σκέψεις και αποφάσισε τελικά να παραμείνει στο Σαν Σεμπαστιάν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα του τον ενημέρωσε τη Δευτέρα πως θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα του στα γραφεία της La Liga στη Μαδρίτη, αν θέλει να αποχωρήσει. Έτσι είναι ο κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις στην Ισπανία. Από την πλευρά της η Λίβερπουλ είχε δώσει διορία ως την Τετάρτη, ώστε να απαντήσει στην πρόταση της. Ο 25χρονος ανασταλτικός χαφ απάντησε δυο μέρες νωρίτερα και ξεκαθάρισε τη θέση του τιμώντας το συμβόλαιο που έχει ως το 2027.

Κάπως έτσι χαλάνε τα σχέδια του Άρνε Σλοτ για τη θέση του «εξαριού». Πλέον, ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω, μιας και υπάρχει ο Ράιαν Γκράβενμπερχ. Ο Ολλανδός χαφ θα ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα του Σαββάτου κόντρα στην Ίπσουιτς, ενώ όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Έντο δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. Βέβαια, δεν γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν θα υπάρξει νέος ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να έρθει στο «Άνφιλντ».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version