Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το… μπαλάκι στην Τσέλσι για Λουκάκου – Επίσημη πρόταση της Νάπολι
Νάπολι

Το… μπαλάκι στην Τσέλσι για Λουκάκου – Επίσημη πρόταση της Νάπολι

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Νάπολι κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου.

12.08.2024 | 22:43

Η Νάπολι αναζητά τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας μέχρι να πωληθεί κι έχει ως Νο1 στόχο της τον Ρομέλου Λουκάκου, καταθέτοντας ήδη επίσημη πρόταση προς την Τσέλσι για την απόκτησή του. Όπως είναι λογικό, η προπέρσινη πρωταθλήτρια Ιταλίας θα χρειαστεί έναν ικανό σέντερ φορ για να αντικαταστήσει τον Νιγηριανό διεθνή επιθετικό της.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι «παρτενοπέι» προσέφεραν στους «μπλε» το ποσό των 25 εκατ. ευρώ συν άλλα 5 εκατ. ευρώ υπό μορφή μπόνους για να κάνουν δικό τους τον 31χρονο διεθνή Βέλγο φορ. Η Τσέλσι για την ώρα κοστολογεί τον Λουκάκου στα 43 εκατ. ευρώ και η διαπραγμάτευση είναι ανοικτή, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να πωληθεί ο Βέλγος στους Ναπολιτάνους, απ’ τη στιγμή που δεν υπολογίζεται απ’ τον τεχνικό της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα.

Αξίζει να διαβάσεις: Λαοθάλασσα στο ρόστερ της Τσέλσι με πάνω από 40 παίκτες!

Η Τσέλσι έχει ένα σωρό ποδοσφαιριστές και λογικά θα κοιτάξει να τους παραχωρήσει. Ο Μαρέσκα έχει ήδη ξεκινήσει να ξεσκαρτάρει το ήδη υπέρογκο ρόστερ του. Και ο Λουκάκου δεν έχει μέλλον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ούτε για τα παιχνίδια του Carabao Cup κατά πως φαίνεται.

Ο Κόντε από την πλευρά του βλέπει έναν ικανότατο σκόρερ να φεύγει. Δεν του αρέσει σε καμία περίπτωση αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Έτσι, η λύση του Λουκάκου είναι επιτακτική, με τον Ιταλό προπονητή να ξέρει πώς να γαλουχήσει τον Λουκάκου ενόψει της φετινής σεζόν που θα βρει τους Ναπολιτάνους να μάχονται μονάχα για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version