Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης: Φέρνει τον… τίμιο «γίγαντα» πίσω στην Ευρώπη – Τρελαίνει  την La Liga
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης: Φέρνει τον… τίμιο «γίγαντα» πίσω στην Ευρώπη – Τρελαίνει την La Liga

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αστειεύεται και κάνει τα πάντα για να φέρει στην Μαδρίτη τον Ενγκολό Καντέ!

13.08.2024 | 16:44

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι δεδομένο πως έχει κερδίσει… την μάχη των μεταγραφών μέχρι στιγμής, μετά την τελευταία σπουδαία κίνηση της, με την απόκτηση του Χούλιαν Άλβαρεζ, από την Μάντσεστερ Σίτι. Μια μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα στην La Liga!

Φυσικά αυτή δεν είναι η τελευταία λέξη για την ομάδα του Σιμεόνε, καθώς στόχος των Μαδριλένων είναι να φέρουν ένα ακόμα σπουδαίο όνομα, που μπορεί να κάνει την διαφορά στο κορυφαίο επίπεδο.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ισπανίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε επίσημες συζητήσεις με τον Ενγκολό Καντέ και κάνει τα πάντα για να τον φέρει πίσω στην Ευρώπη!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γάλος μέσος έχει συμβόλαιο με την Αλ-Ιτιχάντ μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, όμως θέλει να αποχωρήσει από την Σαουδική Αραβία, καθώς η απόφαση του να μετακομίσει εκεί… σίγουρα δεν του βγήκε.

Η Ατλέτικο βλέπει πως ο Καντέ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα των “ροχιμπλάνκος” και φουλάρει για την απόκτηση του, προσφέροντας του ένα σπουδαίο συμβόλαιο. Το δύσκολο θα είναι να πείσουν την Αλ-Ιτιχάντ να τον αποδεσμεύσει, με τους Σαουδάραβες να ζητούν ένα ποσό που θα αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version