Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Νέο συμβόλαιο για Πάλμερ, θα… τριανταρίσει στην Τσέλσι!
Τσέλσι

Επίσημο: Νέο συμβόλαιο για Πάλμερ, θα… τριανταρίσει στην Τσέλσι!

Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με την Τσέλσι υπέγραψε ο Κόουλ Πάλμερ, με ισχύ για εννέα χρόνια ακόμα!

13.08.2024 | 21:55

Αποτελεί τον καλύτερο παίκτη της Τσέλσι και όπως είναι φυσικό η ομάδα θέλει να τον κρατήσει. Τα κατάφερε ανανεώνοντας τον Κόουλ Πάλμερ μέχρι το καλοκαίρι του 2033! Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή αν δεν κάνουμε τραγικό λάθος, με ανάλογη διάρκεια στο συμβόλαιό του. Αν ο Πάλμερ μείνει ως τότε, θα φτάσει τα 31 και θα παίζει ακόμα στην Τσέλσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έπειτα από μια απίθανη χρονιά με τους μπλε του Λονδίνου, ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ επέκτεινε τη συνεργασία του με τον σύλλογό του. Στα 22 του χρόνια αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τον προκάτοχο του Έντσο Μαρέσκα. Το ίδιο θέλει να κάνει και με τον Ιταλό προπονητή ο οποίος έχει την τύχη να διαθέτει έναν τέτοιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Παρότι η Τσέλσι δεν κατάφερε και τόσα πολλά πράγματα πέρσι, παίρνοντας το εισιτήριο των play off του Conference League την τελευταία στιγμή. Ο Πάλμερ έλαμψε παίρνοντας από το χεράκι την ομάδα του σε αρκετές δύσκολες περιπτώσεις. Πέτυχε 25 γκολ και 15 ασίστ στις 45 πρώτες εμφανίσεις με τους μπλε και από φέτος ευελπιστεί γι’ ακόμη περισσότερα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο 22χρονος Άγγλος άσος είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο έως το 2030, ωστόσο, η διοίκηση των «μπλε» αποφάσισε να τον «δέσει» με νέα πολυετή σύμβαση, προχωρώντας και σε αύξηση των αποδοχών του προς επιβράβευση της περσινής σεζόν του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version