Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους: Του δίνει… χρυσό η Σαουδική Αραβία αλλά προτιμάει τον Άγιαξ
Γιουβέντους

Γιουβέντους: Του δίνει… χρυσό η Σαουδική Αραβία αλλά προτιμάει τον Άγιαξ

Ο αμυντικός της Γιουβέντους έχει μπροστά του... χρυσά συμβόλαια αλλά προτιμάει να υπογράψει στον Άγιαξ.

13.08.2024 | 19:15

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, ο αμυντικός της Γιουβέντους που δυσκολεύεται να εξασφαλίσει θέση βασικού, έχει αρκετές επιλογές από ότι φαίνεται για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Τιάγκο Μότα και δεν ήταν στην προετοιμασία της ομάδας, όπως ο Κιέζα, ο Μίλικς και Σέζνι. Έτσι, ο Ρουγκάνι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Έμπολι πριν μετακομίσει στη Γιουβέντους το 2015, έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με μία μεταγραφή στον Άγιαξ. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες εντάθηκαν σχετικά με την πιθανή ένταξη του Ρουγκάνι στον ολλανδικό σύλλογο, με δημοσιεύματα ιταλικών Μέσων να αναφέρουν ότι η συμφωνία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους θέλει τον Άγιαξ

Ωστόσο, η πιθανή μετακίνηση του Ρουγκάνι στον Άγιαξ δεν είναι χωρίς ανταγωνισμό. Πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι σύλλογοι από τη Saudi Pro League έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του Ιταλού. Οι προσφορές αυτές πιθανόν να συνοδεύονται από μεγάλα συμβόλαια για τον ποδοσφαριστή, τα οποία θα μπορούσαν να είναι δελεαστικά για έναν παίκτη που πλησιάζει στα τελευταία στάδια της καριέρας του.

Παρά τις δελεαστικές αυτές επιλογές από τη Μέση Ανατολή, ο Ρουγκάνι φαίνεται να κλίνει προς τη μετακίνηση στον Άγιαξ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Gazzetta dello Sport», ο αμυντικός προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη παρά να μετακομίσει εκτός της ηπείρου. Βασικός παράγοντας στην απόφαση του Ρουγκάνι θα μπορούσε να είναι η παρουσία του Ιταλού προπονητή Φραντσέσκο Φαριόλι στον Άγιαξ. Η ηγεσία του Φαριόλι θα μπορούσε να διευκολύνει τη μετάβαση του Ρουγκάνι στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, παρέχοντας μια οικεία σύνδεση σε ένα κατά τα άλλα νέο περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Παίζει μεγάλη μπάλα η Γιουβέντους: «Φωτιά» οι νέες εμφανίσεις της! (pics)

Στη Γιουβέντους ο Ρουγκάνι δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τη φανέλα του βασικού αλλά πάντα ήταν εκεί όταν τον χρειαζόταν ο σύλλογος. Για αυτό επιβραβεύτηκε και με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2026. Ωστόσο, με την άφιξη του Μότα φαίνεται πως δε θα το ολοκληρώσει και ο Άγιαξ φαντάζει πλέον ο πιο πιθανός προορισμός του.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version