Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Τσέλσι «κλείδωσε» την πιο έξυπνη κίνηση των τελευταίων ετών
Τσέλσι

H Τσέλσι «κλείδωσε» την πιο έξυπνη κίνηση των τελευταίων ετών

Τσέλσι και Κόουλ Πάλμερ υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με ορίζοντα... 2033!

13.08.2024 | 17:24

Η Τσέλσι δεν θα μπορούσε να προσμένει καλύτερα αποτελέσματα από την πρώτη σεζόν του Κόουλ Πάλμερ. Ο Βρετανός επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι άφησε το Μάντσεστερ και την Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Άφησε τη σιγουριά του να βρίσκεσαι στην ομάδα που κατέχει τη κορυφή της Premier League τα τελευταία χρόνια και βούτηξε στα δύσκολα. Αποδέχθηκε την πρόκληση και μετακόμισε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μέσα σε μια σεζόν, στην πρώτη του χρονιά ως βασικός στην Premier League, κατάφερε να κάνει θραύση με τις εμφανίσεις του. Συνολικά με τη φανέλα των «μπλε» βρήκε 27 φορές δίχτυα και σέρβιρε άλλες 15 φορές στους συμπαίκτες του. Μαγικά νούμερα για τον 22χρονο επιτελικό μέσο.

Διάβασε επίσης: Το… μπαλάκι στην Τσέλσι για Λουκάκου – Επίσημη πρόταση της Νάπολι

Έπεσαν οι υπογραφές – Για πάντα στην Τσέλσι ο Πάλμερ

Όπως είναι φυσικό ο Κόουλ Πάλμερ έχει μετατραπεί ως το πρώτο βιολί της ομάδας του Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός προπονητής θέλει να χτίσει γύρω από τον Πάλμερ τη δική του Τσέλσι. Η διοίκηση με τη σειρά της πιστεύει πολύ το συγκεκριμένο πρότζεκτ και για τον λόγο αυτό προχωρά σε μια απόλυτα σωστή κίνηση.

Ανανεώνει από νωρίς το συμβόλαιο του Πάλμερ και τον διατηρεί στο Στάμφορντ Μπριντζ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2033. Η τρέχουσα σύμβαση δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2030. Με την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο επεκτείνει τη συνεργασία με την Τσέλσι κατά τρία ολόκληρα χρόνια! Ο Πάλμερ θέλει να μετατραπεί στον ηγέτη της Τσέλσι. Στον ποδοσφαιριστή που θα τραβήξει τη λονδρέζικη ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και θα την επαναφέρει στη κορυφή της Αγγλίας. Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Όρνστειν, αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version