Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Λαπόρτα παραδέχτηκε την… ήττα με μία ατάκα: Τέλος ο Γουίλιαμς!
Μπαρτσελόνα

O Λαπόρτα παραδέχτηκε την… ήττα με μία ατάκα: Τέλος ο Γουίλιαμς!

Ο Ζοάν Λαπόρτα παραδέχτηκε σε φίλους της Μπαρτσελόνα ότι πολύ δύσκολα θα δουν άμεσα τον Νίκο Γουίλιαμς με τη φανέλα της ομάδας τους.

13.08.2024 | 11:22

Ο Ζοάν Λαπόρτα από την αρχή του καλοκαιριού έδειξε ότι ήθελε πώς και πώς η Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς. Ο νεαρός εξτρέμ μαζί με τον Λαμίν Γιαμάλ κατάφερε να κάνει θραύση στα γήπεδα της Γερμανίας στο Euro 2024.

Ο πρόεδρος των Καταλανών έδειξε με κάθε τρόπο ότι η ομάδα του ήθελε να τον κάνει δικό της. Προσπάθησε, πίεσε, όμως, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Η ρήτρα του ταλαντούχου επιθετικού δεν ήταν ιδιαίτερη υψηλή. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να τον αποκτήσουν με ακόμη λιγότερα χρήματα μιας και εκείνοι έχουν τα δικά τους ζητήματα!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Πέρεθ δίνει τον Βινίσιους μόνο με ένα δις ευρώ!

Ο Ζοάν Λαπόρτα έδωσε βάρος στην απόκτηση του Ντάνι Όλμο από ένα σημείο και έπειτα. Με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει με τους Καταλανούς για τα επόμενα χρόνια. Όμως, όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα από αυτό το καλοκαίρι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα μπορούν να δουν και να ζήσουν μία τριάδα με τους Γιαμάλ, Όλμο και Γουίλιαμς.

Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας σε φίλους του συλλόγου όταν εκείνοι δεν έχασαν την ευκαιρία και του τόνισαν ότι πρέπει να αποκτηθεί άμεσα και εκείνος!

Ιδού η ατάκα του Ζοάν Λαπόρτα που έδειξε την… ήττα στους φίλους της Μπαρτσελόνα στο θέμα του Νίκο Γουίλιαμς:

«Έχουμε ήδη πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να πάρουμε και τον Νίκο Γουίλιαμς», η ατάκα του που δεν άργησε να γίνει πρώτο θέμα στην Ισπανία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version