Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πέρεθ σε συνεργάτες του: «Όποιος θέλει Βινίσιους ας μας δώσει ένα δις ευρώ…»
Ρεάλ Μαδρίτης

Πέρεθ σε συνεργάτες του: «Όποιος θέλει Βινίσιους ας μας δώσει ένα δις ευρώ…»

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν βλέπει και δεν θέλει για κανέναν λόγο να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Βινίσιους Τζούνιορ, παρά το ενδιαφέρον.

13.08.2024 | 09:44

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι από τους ανθρώπους που έχει δείξει ότι βλέπει πάντα ένα βήμα μπροστά. Ότι είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης. Και δεν πρόκειται πάντα για τους παίκτες που έχει αποκτήσει πρόσφατα η ισπανική ομάδα και την έχουν βοηθήσει να φτάσει στην κορυφή.

Αλλά και για τα συμβόλαια που έχουν μερικοί από τους σούπερ σταρ. Ένας από αυτούς είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει το ένα δις ευρώ. Ένα χρηματικό ποσό όχι μόνο τρελό, αλλά απίθανο. Όμως, χάρη σε αυτό οι Μαδριλένοι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια του καλοκαιριού.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για την πολύ καλή πρόταση που έχει γίνει στον «Βίνι». Η απάντησή του ήταν απλή και ξεκάθαρη: «Όποιος τον θέλει από εμάς θα πρέπει να μας δώσει τα χρήματα της ρήτρας του: δηλαδή ένα δις ευρώ», η ατάκα του προς τον CEO της ισπανικής ομάδας, Χοσέ Άνχελ Σάντσες, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους Σαουδάραβες ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη ο Βραζιλιάνος εξτρέμ! Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS».

Δεν είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης: Αλλά και ο ίδιος ο Βινίσιους!

Είναι κάτι από προφανές ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία πρόθεση και ούτε θέλει να δώσει τον Βινίσιους Τζούνιορ. Άλλωστε ο Φλορεντίνο Πέρεθ πιστεύει ότι αυτός μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ να δημιουργήσουν ένα επιθετικό δίδυμο που θα γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο.

Το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά του παίκτη να αφήσει αυτή την χρονική περίοδο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που δείχνει ότι ακόμα και τα πολλά χρήματα δεν μπορούν να παίξουν ρόλο στις φιλοδοξίες κάποιου παίκτη που θέλει να φτάσει στην κορυφή όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version