Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκλεισε γαλλικό «διαμάντι» στα εξτρέμ η Παρί πληρώνοντας αδρά!
Παρί Σεν Ζερμέν

Έκλεισε γαλλικό «διαμάντι» στα εξτρέμ η Παρί πληρώνοντας αδρά!

Τον ταλαντούχο αριστερό εξτρέμ της Σταντ Ρεν έκλεισε η Παρί Σεν Ζερμέν κι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

14.08.2024 | 18:48

Δυναμώνει το αριστερό άκρο της επίθεσής της η Παρί Σεν Ζερμέν. Μιας και είναι μια ανάσα στο να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του Ντεζιρέ Ντουέ. Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο. Γεννημένος στην Ανζέ, ξεκίνησε από τους νέους της Ρεν και πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν του. Μεταξύ άλλων, αγωνίστηκε και στο Europa League ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ντουέ έκλεισε στην Παρί με το διπλάσιο ποσό από εκείνο που αποτελεί τη χρηματιστηριακή του αξία. Η Ρεν τον αξίωσε με 60 εκατομμύρια ευρώ τα οποία και θα πάρει. Με τον ίδιο τον παίκτη να κοστίζει 30.000.000€.

Τη σεζόν 2023-24, ο Ντεζιρέ Ντουέ έπαιξε σε 43 αγώνες, σκοράροντας τέσσερα γκολ, όλα στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Ενώ επίσης, μοίρασε έξι ασίστ. Τη νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν θα φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν με σκοπό φυσικά να γίνει βασικό όπλο στη φαρέτρα του Λουίς Ενρίκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ντουέ θα φτάσει την Πέμπτη 15/8 στο Παρίσι. Εν συνεχεία, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προτού υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version