Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Βόλφσμπουργκ… τρύπησε ταβάνι για Κουλιεράκη προσφέροντας «χρυσάφι» στον ΠΑΟΚ
Bundesliga

H Βόλφσμπουργκ… τρύπησε ταβάνι για Κουλιεράκη προσφέροντας «χρυσάφι» στον ΠΑΟΚ

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη γίνεται όλο και πιο έντονο από ομάδες της Bundesliga.

14.08.2024 | 16:25

Τα έκανε… μαντάρα ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη είχε μπροστά της την ευκαιρία με νίκη επί της Μάλμε να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League αντ’ αυτού όμως γνώρισε τον εφιάλτη στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε ήττα σοκ από τους Σουηδούς με 4-3 στην παράταση και σε συνδυασμό με το 2-2 στην προηγούμενη συνάντηση αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα έδωσαν όλα όμως δεν έφθανε για να πάρουν την πρόκριση! Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις ήταν και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πιθανότατα να έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μιας και τα ρεπορτάζ τον θέλουν να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη μεταγραφή του σε σύλλογο της Bundesliga.

Διάβασε επίσης: ΕΠΙΣΗΜΟ το διπλό «μπαμ» της Γιουνάιτεντ, πήρε δυο παιχταράδες της Μπάγερν! (pics)

Η Βόλφσμπουργκ βάζει από κάτω την Άιντραχτ και… αγγίζει τον Κουλιεράκη

Το ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρει πως η Βόλφσμπουργκ εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά των «Λύκων» αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Για την ώρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να καθυστερήσουν τις συζητήσεις. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ από τη μία δε θέλει να κόψει τα φτερά του ποδοσφαιριστή, από την άλλη θέλει την παραμονή του στα επόμενα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Να τονίσουμε εδώ πως τα ρεπορτάζ εκτός των Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ βάζουν ακόμη μια γερμανική ομάδα στο παιχνίδι. Ο λόγος για τη Στουτγκάρδη, με τους Σουηβούς να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Κουλιεράκη περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version