Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Εντού έδωσε μεγάλη υπόσχεση πριν το τέλος των μεταγραφών!
Άρσεναλ

Ο Εντού έδωσε μεγάλη υπόσχεση πριν το τέλος των μεταγραφών!

Η Άρσεναλ ακόμα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, σύμφωνα με τον Εντού Γκασπάρ.

14.08.2024 | 10:40

Ο Εντού Γκασπάρ πριν από μερικά χρόνια έγινε ο πρώτος τεχνικός διευθυντής στην ιστορία της Άρσεναλ. Από τότε, μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να μιλάει με παίκτες που έχουν σκοπό να ενταχθούν στον σύλλογο του Βορείου Λονδίνου. Ή με εκείνους που είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν με το κατάλληλο οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλές από τις πιο σημαντικές μεταγραφές των Λονδρέζων τα τελευταία καλοκαίρια. Φέτος για την ώρα το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα έχει ενισχυθεί μόνο με τον Ρικάρντο Καλαφιόρι. Ωστόσο, τα καλύτερα έρχονται. Δεν το λέμε εμείς, αλλά, μάλλον… ξέφυγε από το στόμα του Εντού Γκασπάρ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Τον Ντε Λιχτ τον κυνηγάει η… κατάρα των πρωταθλημάτων! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου από το «Sky Sports», Τζέιμς Γκριν, ο τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας δουλεύει στο παρασκήνιο για μία ή και παραπάνω καλές κινήσεις που έχουν σκοπό να ανεβάσουν επίπεδο τους «κανονιέρηδες». Αναλυτικά όλα όσα είπε: 

«Μιλούσα με μερικούς φίλους της Άρσεναλ, όπου ήταν “παρών” στο tour στις ΗΠΑ και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Εντού. Εκείνος τους υποσχέθηκε κάτι πριν το τέλος των μεταγραφών. Ανεξαρτήτως ποιους θα πουλήσει η Άρσεναλ και πόσα χρήματα θα μπουν στα ταμεία της. Πιο συγκεκριμένα φέρεται να τους είπε: “Να έχετε υπομονή. Δεν θα απογοητευτείτε με αυτά που θα δείτε στο τέλος”».

Εντού: Ψάχνει για επιθετικό η Άρσεναλ τελικά;

Όπως έχει γραφτεί αρκετά έντονα τις τελευταίες ημέρες η Άρσεναλ είναι πολύ κοντά στη δεύτερη μεταγραφή της για φέτος το καλοκαίρι. Αυτή του Μίκελ Μερίνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ένας παίκτης που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα τόσο πριν το καλοκαίρι, όσο και τώρα είναι αν οι Λονδρέζοι θα αποκτήσουν κάποιον παίκτη που θα αγωνίζεται στην επίθεσή τους. Κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αλλά για την ώρα φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι που να τους ενδιαφέρει τόσο πολύ παρά τις φήμες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version