ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Topics

«Παγωμένος» ο χρόνος στη Λίβερπουλ, αδιανόητη αφλογιστία στις μεταγραφές!

Έχουμε φτάσει μέσα Αυγούστου και ακόμα η Λίβερπουλ δεν έχει αποκτήσει ποδοσφαιριστή, γεγονός που προβληματίζει τον κόσμο της.

«Παγωμένος» ο χρόνος στη Λίβερπουλ, αδιανόητη αφλογιστία στις μεταγραφές!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε Γιορό, Ζίρκζε και χθες μόλις (13/8) τους Ντε Λιχτ και Μαζράουι. Η Μάντσεστερ Σίτι τον Σαβίνιο ως τώρα, η Τσέλσι ένα σωρό παίκτες ξανά, η Άρσεναλ τον Καλαφιόρι, η Τότεναμ τον Σολάνκε, τον Γκρέι κ.ά. Η Λίβερπουλ ακόμα δεν έχει καταλάβει κατά πως φαίνεται ότι διανύουμε θερινή μεταγραφική περίοδο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τέλος του μήνα τελειώνει κι η προθεσμία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο νέος προπονητής των «κόκκινων», Άρνε Σλοτ, προτιμά για την ώρα να δουλέψει με το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Με ελάχιστες απώλειες όπως οι Άντριαν (ελεύθερος), Μάτιπ (ελεύθερος), Κάλβιν Ράμσεϊ (δανεικός στη Γουίγκαν), Τιάγκο Αλκάνταρα (αποσύρθηκε) και Φάμπιο Καρβάλιο (μεταγραφή στην Μπρέντφορντ).

«Τείχος» στο Λίβερπουλ, δεν μπαίνει κανείς!

Έτσι όπως βλέπουμε την κατάσταση, κάλλιστα θα φανταζόμασταν ένα τείχος στο «Άνφιλντ» και το AXA Training Centre, το προπονητικό κέντρο της ομάδας του Μερσεϊσάιντ. Ο Σλοτ καθημερινά βλέπει τα ίδια πρόσωπα και αυτό για την ώρα δεν λέει να αλλάξει. Αυτό από τη μία είναι θετικό, μιας και ο Ολλανδός τεχνικός θα μπορέσει να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του. Με μια προσθαφαίρεση, θα του άλλαζε τα σχέδια και θα έπρεπε να βρει καινούργια. Από την άλλη, η Λίβερπουλ θα μπορούσε να «χτυπήσει» τουλάχιστον ένα δυνατό όνομα στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι.

Πρόσφατα μάλιστα, είδαμε να ναυαγεί πρόωρα η περίπτωση του Μάρτιν Θουμπιμέντι. Ο ανασταλτικός χαφ της Ρεάλ Σοσιεδάδ προτίμησε να τιμήσει το συμβόλαιό του. Βάσκος είναι, δεμένος με την ομάδα του. Δύσκολα πείθει κανείς τέτοιους παίκτες να αποχωρήσουν είτε πρόκειται για την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν είτε για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σε περίπτωση που τελικά δεν αποκτηθεί «εξάρι», τότε ο Σλοτ θα πρέπει να κάνει ό,τι και ο Γιούργκεν Κλοπ. Δηλαδή να χρησιμοποιήσει είτε τον Έντο είτε τον Γκράβενμπερχ. Μιας και δεν μπορούν να παίξουν εκεί οι Μακ Άλιστερ και Σζομποσλάι. Ούτε οι Έλιοτ και Κέρτις Τζόουνς. Η έσχατη λύση ακούγεται πάντως στο όνομα του Στέφαν Μπάιτσετιτς.

Δεν είναι απόφαση του Σλοτ η αφλογιστία των μεταγραφών

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως είναι πρωτόγνωρο να μην έχει αποκτηθεί κανένας ποδοσφαιριστής τέτοια περίοδο του καλοκαιριού. Μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 οι «κόκκινοι» είχαν τουλάχιστον αποκτήσει τον Κονατέ από νωρίς, μην πραγματοποιώντας άλλη προσθήκη εν τέλει. Δεν είναι απόφαση δηλαδή του προπονητή η κατάσταση αυτή. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς αν δεν και τις περσινές μεταγραφές της προηγούμενης ομάδας του Σλοτ, της Φέγενορντ. Οκτώ παίκτες αγοράστηκαν από τον σύλλογο του Ρότερνταμ πέρσι τέτοια εποχή. Για να δούμε λοιπόν τις τελευταίες δυο εβδομάδες των μεταγραφών αν και πώς θα κινηθεί η Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ