Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν: Θέλει να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή μέσω… Ουντινέζε
Μίλαν

Μίλαν: Θέλει να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή μέσω… Ουντινέζε

Η Μίλαν θέλει να βελτιώσει τη μεσαία της γραμμή και φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον παίκτη της Ουντινέζε.

15.08.2024 | 14:20

Η αναζήτηση της Μίλαν στην αγορά για τον κατάλληλο παίκτη ώστε να ενίσχυση τη μεσαία της γραμμή συνεχίζεται και φαίνεται πως έχει στη λίστα της τον Λάζαρ Σάμαρτζιτς της Ουντινέζε, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος εστιάζει κυρίως στον Γιουσούφ Φοφανά της Μονακό. Ο αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε, Τζιανλούκα Νάνι, άφησε πρόσφατα να εννοηθεί ότι υπάρχει συνεχές ενδιαφέρον για τον Σάμαρτζιτς από διάφορους συλλόγους της βόρειας Ιταλίας, αναφορά που πιθανότατα παραπέμπει στο Μιλάνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Χιλιανού επιθετικού Αλέξις Σάντσες, ο οποίος εντάχθηκε εκ νέου στην Ουντινέζε μετά την αποχώρησή του από την Ίντερ ως ελεύθερος, ο Νάνι αναφέρθηκε στις φήμες γύρω από το μέλλον του Σάμαρτζιτς. Επιβεβαίωσε ότι ο Σέρβος μέσος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες της Ουντινέζε, προσελκύοντας το ενδιαφέρον από κορυφαίους συλλόγους της βόρειας Ιταλίας.

Η Μίλαν θέλει τον Σάμαρτζιτς

Ο Νάνι τόνισε ότι η Ουντινέζε δεν είναι πρόθυμη να χωρίσει τους δρόμους της με τον Σάμαρτζιτς, εκφράζοντας την πρόθεση του συλλόγου να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες του, εκτός και αν δεχτεί προτάσεις που είναι πολύ καλές για να τις αρνηθεί. Αν και αναγνώρισε ότι η Ουντινέζε μπορεί να είναι πιο ανοιχτή στην πώληση παικτών σε θέσεις όπου έχει επαρκές βάθος, ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος του Σάμαρτζιτς είναι καθοριστικός για την ομάδα. Ο σύλλογος ενίσχυσε πρόσφατα τη μεσαία του γραμμή με την απόκτηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού Γιούργκεν Έκκελενκαμπ, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση του για τη διατήρηση του Σάμαρτζιτς.

Διαβάστε επίσης: Μια ανάσα από μεταγραφή – οδοστρωτήρα η Μίλαν!

Ο 22χρονος Σάμαρτζιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν εδώ και αρκετό καιρό, με το ενδιαφέρον του συλλόγου να χρονολογείται από τη θητεία του Πάολο Μαλντίνι ως διευθυντής. Ο Σέρβος διεθνής ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην Ουντινέζε το καλοκαίρι του 2021 από τη Λειψία έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Σε τρεις σεζόν στη Serie A, ο Σάμαρτζιτς έχει εντυπωσιάσει με 13 γκολ και 10 ασίστ σε 98 συμμετοχές, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version