Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Ατλέτικο θέλει – χωρίς αμφιβολία – να καταστρέψει τη καριέρα του Ζοάο Φέλιξ
Τσέλσι

H Ατλέτικο θέλει – χωρίς αμφιβολία – να καταστρέψει τη καριέρα του Ζοάο Φέλιξ

Δύο εβδομάδες έμειναν! Ο χρόνος πιέζει όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να έχει... τεντωμένο το σκοινί στην υπόθεση Ζοάο Φέλιξ!

16.08.2024 | 09:45

Όλα συνηγορούν στο ίδιο συμπέρασμα! Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει εμπόδια στην ποδοσφαιρική καριέρα του Ζοάο Φέλιξ. Δεν εξηγείται διαφορετικά το πείσμα των «Ροχιμπλάνκος» να ζητούν από την αγορά ποσά που κανείς δεν πρόκειται να τους δώσει για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 24χρονος επιθετικός επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στην Ατλέτικο ολοκληρώνοντας τον μονοετή δανεισμό του στην Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό μιας και η Ατλέτικο δεν μπαίνει πια σε συζητήσεις για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή της. Μιλά μόνο για μεταγραφή και αυτή υπό τους δικούς της όρους, υπόθεση που για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι απλά… απαγορευτική!

Διάβασε επίσης: Η Ατλέτικο παίρνει τον… ξεχασμένο αμυντικό της Μπαρτσελόνα

Η Ατλέτικο… τεντώνει επικίνδυνα το σκοινί με Ζοάο Φέλιξ

Η μόνο ομάδα – μέχρι στιγμής – που έχει δείξει διάθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη είναι η Τσέλσι, μα και αυτή δύσκολα θα πιάσει το όριο που βάζει η Ατλέτικο. Οι «μπλε» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ του Ρούμπεν Ουρία αναφέρει πως η ομάδα από τη Μαδρίτη αρνήθηκε την παραπάνω πρόταση και ζήτησε από την Τσέλσι να ανέβει στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ένα αρκετά μεγάλο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που δε βρίσκεται και στα καλύτερά του και στην πρώτη του περιπέτεια στο Νησί πριν από σχεδόν δύο χρόνια δεν πήρε καλό βαθμό! Οι μέρες περνούν, ο παίκτης πιέζει για τη μεταγραφή του όμως η Ατλέτικο παραμένει σταθερή στη θέση της! Για να δούμε τι θα δούμε στο φινάλε…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version