Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Νιούκαστλ αγγίζει τον στόπερ που ήθελε όλη η Premier League!
Νιούκαστλ

H Νιούκαστλ αγγίζει τον στόπερ που ήθελε όλη η Premier League!

Πολύ κοντά σε μια εξαιρετική προσθήκη βρίσκεται η Νιούκαστλ!

16.08.2024 | 10:45

Νιούκαστλ έτοιμη για ένα νέο ταξίδι στην Premier League! Οι οπαδοί της μπορεί να περίμεναν το φετινό καλοκαίρι μια μεταγραφική εκτόξευση όμως και πάλι οι Σαουδάραβες δεν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παρέμειναν με… χαμηλά τη μπάλα όμως κράτησαν τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών του καθώς επίσης τον προπονητή τους, Έντι Χάουι!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παρόλα αυτά στόχος των «Καρακαξών» είναι να διατηρηθούν και φέτος στα υψηλά πατώματα της Premier League. Να ανταγωνιστούν το Big6 και να παλέψουν για μια θέση για το επόμενο Champions League. Ο Έντι Χάουι πιέζει τη διοίκηση να προχωρήσει σε μερικές ακόμη ποιοτικές προσθήκες. Θέλει να δει τη Νιούκαστλ να κλείνει τα κενά που ο ίδιος έχει παρατηρήσει στο ρόστερ με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Με παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Διάβασε επίσης: Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο σε παίκτη που πίστεψε αλλά εκείνος απογοήτευσε

Όλο και πιο κοντά στον Γκουεχί η Νιούκαστλ

Ο δημοσιογράφος της Daily Mail, Σάμι Μόκμπελ αναφέρει πως η Νιούκαστλ οδεύει κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή. Μια μεταγραφή που θα γλυκάνει τους οπαδούς της και θα δέσει το κέντρο της άμυνας. Οι «Καρακάξες» εκτοξεύουν την πρότασή τους και όπως αναφέρεται αγγίζουν τα δικαιώματα του Μαρκ Γκουεχί της Κρίσταλ Πάλας.

Ο Βρετανός κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν με τους «Αετούς», την οποία μάλιστα εξαργύρωσε με την παρουσία του στην ενδεκάδα της Εθνικής Αγγλίας στο πρόσφατο EURO. Ο Έντι Χάουι πιστεύει πως ο Γκουεχί θα ταιριάξει ιδανικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα δώσει το κάτι παραπάνω. Σταθερότητα και σιγουριά στα μεγάλα παιχνίδια της Νιούκαστλ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version