Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα απάντησε στο μεγάλο ερώτημα για Ζοάο Κανσέλο
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα απάντησε στο μεγάλο ερώτημα για Ζοάο Κανσέλο

Ο Ζοάο Κανσέλο ναι μεν προπονείται με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το μέλλον του μόνο βέβαιο δεν είναι. Ο Γκουαρντιόλα έχει την απάντηση.

16.08.2024 | 15:52

Έπειτα από έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού, ο Ζοάο Κανσέλο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 30χρονος δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο ως το 2027 με την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Όμως, δεν είναι σίγουρο το αν η σεζόν θα τον βρει στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Για κάποιο λόγο γίναν όλα», τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος. Για κάποιο λόγο ο Κανσέλο δόθηκε δανεικός πέρσι. Ο Πορτογάλος διεθνής ακραίος αμυντικός παρότι διαθέτει τεράστια ποιότητα, δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Γκουαρντιόλα. Στον Τσάβι έκανε μια χαρά, ο παίκτης περίμενε την Μπάρτσα να τον αγοράσει. Ομοίως και ο συνονόματός του, ο Ζοάο Φέλιξ (σ.σ. κι αυτός δανεικός στην Μπαρτσελόνα), περίμεναν μπας και οι «μπλαουγκράνα» πληρώσουν τις Σίτι κι Ατλέτικο ώστε να παίζουν μαζί στην Καταλονία. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και οι δυο τους ακολουθούν ξανά χωριστά μονοπάτια.




Σε αυτό το ζήτημα τοποθετήθηκε ο προπονητής των «πολιτών». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Κανσέλο, όμως τελικά δεν αποσαφήνισε πλήρως την κατάσταση. Απαντώντας στο ερώτημα, ο Καταλανός τεχνικός είπε στη Mundo Deportivo: «Μπορεί να συμβεί ναι, μπορεί ο Ζοάο Κανσέλο να επανέλθει στο ρόστερ. Προπονείται μαζί μας. Θα δούμε. Ίσως μείνει, ίσως φύγει δανεικός… Δεν γνωρίζω ακόμα. Συμπεριφέρεται πάντως πολύ καλά».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version