Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικό: Μιμείται τον Βιεϊρίνια ο Κουλιεράκης και πάει Γερμανία
Europa League

Οριστικό: Μιμείται τον Βιεϊρίνια ο Κουλιεράκης και πάει Γερμανία

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αφήνει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα για να μετακομίσει σε ομάδα της Bundesliga.

16.08.2024 | 14:40

Πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρισκόταν κοντά στη μεταγραφή του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν με τον Χανιώτη στόπερ να είναι μια ανάσα από άλλη γερμανική ομάδα. Η Βόλφσμπουργκ συγκεκριμένα φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το Kicker.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα από το έγκριτο γερμανικό μέσο, ο Κουλιεράκης ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους «λύκους». Ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο θυμόμαστε να είχε κάνει ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος το 2012 είχε υπογράψει στη γερμανική ομάδα για 4 εκατομμύρια ευρώ. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Δικέφαλος του Βορρά τον αγόρασε για ένα εκατομμύριο.

Αξίζει να δεις ξανά την ΓΚΟΛΑΡΑ του Κουλιεράκη με τη Μάλμε!

Τα χρήματα που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά είναι πολύ περισσότερα. Ειδικότερα, θα φτάνουν τα 11,75 εκατ. ευρώ (σ.σ. οκτώ εκατομμύρια ευρώ στοιχίζει τώρα ο 20χρονος στόπερ) ενώ στην συμφωνία προβλέπονται και ακόμη 3 ως μπόνους, αλλά κι ένα ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο όμως δεν έχει γίνει γνωστό.

Αυτό που θα πρέπει να διαλευκανθεί σύντομα είναι το εξής: Αν ο Κουλιεράκης θα προλάβει να παίξει στα παιχνίδια με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα play offs του Europa League. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα τον χρειαζόταν κόντρα στην ιρλανδική ομάδα. Όσο για το αν ο νεαρός αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα παίξει αύριο κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, θα το μάθουμε όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοινώσει την αποστολή για το σαββατιάτικο ματς της Τούμπας (17/8, 20:00).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version