Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Μένει στην ομάδα και ο… ξεχασμένος
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Μένει στην ομάδα και ο… ξεχασμένος

Όλα δείχνουν πως τελικά ο Ντάνι Θεμπάγιος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

16.08.2024 | 23:26

Ο Ντάνι Θεμπάγιος θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, καθώς τόσο ο παίκτης όσο και ο σύλλογος φέρονται να μην επιθυμούν μια αποχώρηση στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου. Παρά τις συνεχιζόμενες εικασίες για το μέλλον του, με αρκετούς συλλόγους να εκφράζουν ενδιαφέρον, ο Θεμπάγιος παραμένει αποφασισμένος να παραμείνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ούτε ο παίκτης ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζουν το ενδεχόμενο μετακίνησής του τις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου. Ο 28χρονος μέσος είναι σίγουρος για τον ρόλο του στην ομάδα την ερχόμενη σεζόν, παρόλο που δε θεωρείται βασικός για τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι.

Μένει στη Ρεάλ ο Θεμπάγιος

Ο Θεμπάγιος αγωνίστηκε ως αλλαγή στην πρόσφατη κατάκτηση του UEFA Super Cup από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παίζοντας στα τελευταία λεπτά της νίκης με 2-0 επί της Αταλαντά. Την περασμένη σεζόν, είχε 27 συμμετοχές με τους «Λος Μπλάνκος», σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ, με τις 20 από αυτές τις συμμετοχές να προέρχονται από την La Liga.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από τους Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Φεντερίκο Βαλβέρδε, Ορελιέν Τσουαμενί, Λούκα Μόντριτς και Εντουάρντο Καμαβίνγκα στην ιεραρχία της μεσαίας γραμμής, ο Θεμπάγιος είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητές του να κερδίσει τακτικό χρόνο συμμετοχής. Ο τραυματισμός του Καμαβίνγκα, ο οποίος έχει τεθεί εκτός με πρόβλημα στο γόνατο μέχρι τον επόμενο μήνα, θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία στον Ισπανό να παίξει περισσότερο στα πρώτα στάδια της νέας περιόδου της La Liga.

Διαβάστε επίσης: Σπέρνει τον τρόμο ο Μπαπέ στην La Liga – «Ρεάλ, άστον στον πάγκο να ξεκουραστεί…»

Ο Θεμπάγιος βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2017 και το τρέχον συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει πραγματοποιήσει 148 συμμετοχές για τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις, συνεισφέροντας επτά γκολ και 14 ασίστ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version