Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο κόσμος βλέπει Galacticos κι ο Αντσελότι προβλήματα!
Στο μυαλό του Βασιλιά

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο κόσμος βλέπει Galacticos κι ο Αντσελότι προβλήματα!

Ο Κάρλο Αντσελότι παρότι έχει την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στον πλανήτη, έχει εντοπίσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

16.08.2024 | 15:26

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε και το UEFA Super Cup νικώντας με 2-0 την Αταλάντα στη Βαρσοβία. Η αρμάδα του Κάρλο Αντσελότι έγινε κι επίσημα η πολυνίκης και του συγκεκριμένου θεσμού με έξι κατακτήσεις. Προσπέρασε τη μέχρι πρότινος συγκάτοικο Μπαρτσελόνα που έχει μείνει στις πέντε.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωραία όλα αυτά, καθαρή νίκη επί της κυπελλούχου Ευρώπης του Γκασπερίνι, σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Μπαπέ. Όμως, ο Κάρλο Αντσελότι δεν εφησυχάζει. Ψάχνει να βρει το πιθανό λάθος. Είναι ψείρας ο Ιταλός προπονητής και καλά κάνει κατά την ταπεινή μας άποψη. Τυγχάνει να διαθέτει ό,τι πιο πλήρες υπάρχει σε ρόστερ στον πλανήτη, πλην της περίπτωσης του αριστερού μπακ, με τον Φερλάν Μεντί βασικό ακόμα. Ο Αλφόνσο Ντέιβις εξακολουθεί να προπονείται με την ομάδα του, την Μπάγερν Μονάχου, με το θέμα της μεταγραφής του στη «βασίλισσα» να παγώνει προς το παρόν.




Βελόνα στ’ άχυρα ψάχνει ο Αντσελότι

Ο Αντσελότι φέτος δεν θα έχει τον Τόνι Κρόος. Αυτό είναι ένα τεράστιο κενό παρόλο που ο Γερμανός πέρσι δεν ήταν απόλυτα βασικός. Ο Κρόος σταμάτησε το ποδόσφαιρο, άφησε τη φανέλα με το Νο.8 στον Φεντερίκο Βαλβέρδε. Αλλά, κάτι δεν αρέσει στον πολύπειρο τεχνικό της πρωταθλήτριας Ισπανίας και πάσης Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, με τον Κρόος στο χορτάρι, η Ρεάλ δεν έχανε την μπάλα από τα πόδια της. Σχεδόν όλες οι επιθέσεις περνούσαν από τα γερμανικά του πόδια. Πλέον αυτό δεν υπάρχει και τον ρόλο του Κρόος καλείται να πάρει ο Βαλβέρδε. Φορά και τη φανέλα με το Νο.8 όπως είπαμε άλλωστε. Εξαρχής αυτό δεν φάνηκε να συμβαίνει κόντρα στην Αταλάντα, με τον Ουρουγουανό να παρουσιάζει εν γένει πιο επιθετικές αρετές. Για του λόγου το αληθές, τον είδαμε να κινείται ως κρυφός φορ και να σκοράρει το 1-0 προ κενής εστίας.

Ο Αντσελότι είδε την ομάδα του να μην κρατά τόση μπάλα σε σύγκριση με το παρελθόν. Γεγονός που δεν του πολυαρέσει. Το τελικό ποσοστό κατοχής για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Super Cup ήταν 53%. Περίμενε παραπάνω ο τεχνικός του μαδριλένικου συλλόγου και αυτό θα κοιτάξει να διορθώσει, παρότι από τη μέση και μπροστά διαθέτει… Galacticos με Ροντρίγκο, Μπέλινγχαμ, Βαλβέρδε, Μπαπέ και Βινίσιους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Στο μυαλό του Βασιλιά
Exit mobile version