Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκάει… ρουκέτα στο Νησί: Η Τσέλσι θέλει τον Σάντσο της Γιουνάιτεντ
Τσέλσι

Σκάει… ρουκέτα στο Νησί: Η Τσέλσι θέλει τον Σάντσο της Γιουνάιτεντ

Οι Γερμανοί... στέλνουν τον Τζέιντον Σάντσο στην Τσέλσι!

16.08.2024 | 11:54

Ένα καλοκαίρι προσπαθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρει λύση με τον Τζέιντον Σάντσο όμως μάταια! Ο Βρετανός επιθετικός μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, επέστρεψε στο Μάντσεστερ και αναζητά τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Είναι σαφές πως η στάση του Έρικ Τεν Χαγκ απέναντι στον ταλαντούχο εξτρέμ δεν έχει αλλάξει. Οι δυο τους παραμένουν τσακωμένοι με τον Ολλανδό τεχνικό ξεκάθαρα στη διοίκηση πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον παίκτη αν αυτός παραμείνει στο ρόστερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σάντσο με τη σειρά του έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να αποχωρήσει. Θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα, η οποία να τον εμπιστεύεται και να του δίνει φανέλα βασικού. Ξέρει πως η παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι καταδίκη. Όποιο σενάριο όμως έχει ακουστεί μέχρι ώρας για εκείνον δεν έχει προχωρήσει. Καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να τα βρει με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Διάβασε επίσης: Ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα παρακαλάει να παίξει στη Γιουνάιτεντ!

Το ρεπορτάζ των Γερμανών και το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Σάντσο

Τις τελευταίες ώρες ένα νέο σενάριο, το οποίο έρχεται από τη Γερμανία βάζει… φωτιά στο Νησί! Και αυτό διότι όπως αναφέρεται η Τσέλσι είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο. Οι «μπλε» αναζητούν στην αγορά έναν ακόμη ικανό εξτρέμ για να κλείσουν το ρόστερ τους και ο Σάντσο φαντάζει ως ιδανική περίπτωση για τον προπονητή της ομάδας, Έντσο Μαρέσκα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τσέλσι θέλει τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version