Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελό «buzzer beater» της Άρσεναλ – Μια ανάσα από τον χαφ που την απογειώνει!
Άρσεναλ

Τρελό «buzzer beater» της Άρσεναλ – Μια ανάσα από τον χαφ που την απογειώνει!

Ο Μικέλ Αρτέτα θα έχει ένα μεγάλο δώρο από την διοίκηση, λίγο πριν την έναρξη της Premier League!

16.08.2024 | 17:28

Η Άρσεναλ έχει ρίξει όλο της το βάρος στην πρεμιέρα της Premier League, όμως ο Αρτέτα και η διοίκηση του συλλόγου παλεύουν για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να κάνουν την διαφορά, ανεβάζοντας επίπεδο το ρόστερ.

Εδώ και εβδομάδες οι Λονδρέζοι παλεύουν για να φέρουν στο Emirates στον Μικέλ Μερίνο, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Αρτέτα!

Οι πιέσεις προς τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν αυξηθεί… τις τελευταίες μέρες και φαίνεται πως απέφεραν καρπούς, καθώς όπως αποκαλύπτει η Times Sport, είναι μια ανάσα από το να μετακομίσει στην ομάδα του Αρτέτα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, η Σοσιεδάδ φαίνεται εν τέλει να πείστηκε και είπε το «ναι» στην προσφορά των “κανονιέρηδων” για τον Ισπανό σούπερ σταρ!

Η Άρσεναλ θα βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατ. ευρώ για τον Μερίνο, ο οποίος από τον Γενάρη θα έμενε ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του με τους Βάσκους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παρόλα αυτά η Άρσεναλ δεν μπορούσε να περιμένει και προχωράει σε μια σημαντική μεταγραφή που θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version