Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η «καψούρα» του Μότα στη Γιουβέντους έχει ονοματεπώνυμο, Κενάν Γιλντίζ!
Γιουβέντους

Η «καψούρα» του Μότα στη Γιουβέντους έχει ονοματεπώνυμο, Κενάν Γιλντίζ!

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει κλέψει τη καρδιά του Τιάγκο Μότα και έχει στείλει τον Φεντερίκο Κιέζα στην έξοδο της Γιουβέντους!

17.08.2024 | 10:10

Η Γιουβέντους καλείται φέτος να αφήσει πίσω της τα… χαμένα χρόνια και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει! Στη κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση του Scudetto. Η «Μεγάλη Κυρία» έδωσε τα «κλειδιά» στον Τιάγκο Μότα και αυτός καθημερινά δημιουργεί τις συνθήκες προκειμένου οι «Μπιανκονέρι» να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ταλαντούχος τεχνικός μέσα σε λίγο καιρό έχει καταφέρει να… μπολιάσει τη δική του τακτική. Να βρει τις σταθερές και τους ποδοσφαιριστές που θα υπηρετήσουν το πλάνο του και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τον μεγάλο στόχο. Αναμφίβολα μέσα σε αυτά τα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά είναι και ο ταλαντούχος Κενάν Γιλντίζ.

Διάβασε επίσης: Τσέλσι – Ατλέτικο: Μια ανάσα από την τράμπα που θα σώσει δύο καριέρες

Κενάν Γιλντίζ: Το πουλέν του Τιάγκο Μότα

Ο Τούρκος διεθνής είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών το αγαπημένο παιδί του Τιάγκο Μότα. Ο προπονητής της Γιουβέντους έχει βάλει ως στόχο εκτός από το πρωτάθλημα Ιταλίας να αναδείξει τον Γιλντίζ και να τον μετατρέψει σε μελλοντικό ηγέτη της «Μεγάλης Κυρίας». Ο νεαρός έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι» ως το καλοκαίρι του 2029.

Παράλληλα η Γιουβέντους του έχει δώσει τη φανέλα με τον αριθμό «10». Μια φανέλα που έχουν φορέσει ανά τα χρόνια σπουδαίοι ποδοσφαιριστές καταγράφοντας λαμπρή καριέρα στο Τορίνο! Ο Γιλντίζ υπόσχεται πως φέτος θα τα δώσει όλα για την καθιέρωσή του στη βασική ενδεκάδα της Γιουβέντους. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Αν επιτευχθεί, τα υπόλοιπα – βάσει ταλέντου – είναι βέβαιο πως θα έρθουν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version