Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο, συγγνώμη – Η Αλ-Χιλαλ σας… ξεφτίλισε στον μεγάλο τελικό! (vid)
Αλ Νασρ

Κριστιάνο, συγγνώμη – Η Αλ-Χιλαλ σας… ξεφτίλισε στον μεγάλο τελικό! (vid)

Ο Κριστιάνο και η Αλ-Νασρ... δεν τα κατάφεραν στον τελικό! Έκανε πάρτι η Αλ-Χιλάλ

17.08.2024 | 21:14

Η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τα κατάφερε σε έναν ακόμα τελικό! Η Αλ-Χιλάλ επικράτησε στον τελικό του Super Cup της Σαουδικής Αραβίας με 4-1 και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Απαρηγόρητος το Πορτογάλος σταρ…

Δεν… τον θέλει με τίποτα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν παίρνει τίτλο ούτε με αίτηση στην Σαουδική Αραβία. Η ομάδα του πήρε το προβάδισμα στον μεγάλο τελικό, με τον Πορτογάλο GOAT να γράφει το 1-0!






Όλα πήγαιναν καλά για την Αλ-Νασρ, όμως η Αλ-Χιλάλ… άρχισε το πάρτι! Μέσα σε λίγα λεπτά σκόραρε 4 γκολ και έκανε την μεγάλη ανατροπή κατακτώντας το τρόπαιο, με το τελικό 4-1 να είναι σκορ-ντροπή για την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε πολλά νεύρα και στεναχώρια μετά την τελευταία λήξη.

Τα αστέρια της Αλ-Χιλάλ κάνουν… κουμάντο στην Σαουδική Αραβία! Σάβις, Μίτροβιτς και Μάλκομ σκόραραν τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και έδωσαν έναν ακόμα τίτλο στην ομάδα τους, με την Αλ-Νασρ να δείχνει πως είναι ένα επίπεδο κάτω από τους πρωταθλητές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version