ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Μεγάλο ρεκόρ από τον Σαλιμπά στη νίκη με τη Γουλβς!

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς.

Μεγάλο ρεκόρ από τον Σαλιμπά στη νίκη με τη Γουλβς!

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά από τότε που έγινε βασικός στην Άρσεναλ έχει καταφέρει να την ανεβάσει επίπεδο με τις ικανότητές του. Το ίδιο και η αγγλική ομάδα εκείνον. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπό τις οδηγίες του Μίκελ Αρτέτα χρόνο με τον χρόνο να γίνεται ακόμα καλύτερος. Ακόμη πιο αποφασιστικός και δυνατός στο παιχνίδι του.

Δεν είναι τυχαία ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που υπάρχουν στην Αγγλία, αλλά και στον κόσμο γενικότερα. Ο νεαρός στόπερ ήταν βασικός στο εντός έδρας ματς των Λονδρέζων με αντίπαλο τη Γουλβς για την πρεμιέρα τους στο αγγλικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2024-2025.

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά δεν ήθελε τη νίκη μόνο για να ξεκινήσει η Άρσεναλ με το… δεξί την προσπάθειά της στην Premier League. Αλλά και για προσωπικούς λόγους. Ο Γάλλος παίκτης κατάφερε να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στα χρονικά της Αγγλίας, όπου έφτασε τόσο γρήγορα τις 50 νίκες -χρειάστηκε 55 ματς- και παράλληλα να έχει κρατήσει το μηδέν σε 30 από αυτά!

Ένα ρεκόρ που μπορεί να χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να σπάσει και να μην έχει το όνομα του Σαλιμπά, ο οποίος θέλει να πετύχει και άλλες νίκες, αλλά και να καταφέρει να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους με την Άρσεναλ. Γουίλιαμ Σαλιμπά: Ο παίκτης που κάνει τόσο εμφανή την υπεροχή της Άρσεναλ!

Γουίλιαμ Σαλιμπά: Ο παίκτης που κάνει τόσο εμφανή την υπεροχή της Άρσεναλ!

Την περσινή σεζόν η Άρσεναλ έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ίδιο και πρόπερσι. Ωστόσο, τη σεζόν 2022-2023 οι Λονδρέζοι ήταν πρώτοι και μάλιστα με διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Μέχρι που τον Μάρτιο τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη ο Γουίλιαμ Σαλιμπά.

Η απουσία του ήταν τέτοια που όχι μόνο φάνηκε με το παραπάνω αλλά οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά τους και έτσι η Σίτι έκανε δικό της και εκείνο το πρωτάθλημα! Οπότε είναι πολύ εύκολο και απλό να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικός είναι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός στα πλάνα της ομάδας του και γενικότερα πόσο καθοριστικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ