Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ομάδα της Premier League ζήτησε τον Φάτι από την Μπαρτσελόνα!
Premier League

Ομάδα της Premier League ζήτησε τον Φάτι από την Μπαρτσελόνα!

Περνάει ακόμη η... μπογιά του Άνσου Φάτι!

17.08.2024 | 13:13

Πέρυσι ο Άνσου Φάτι βρέθηκε στο Νησί για λογαριασμό της Μπράιτον! Η συνεργασία του με τους «Γλάρους» δεν κύλησε όπως θα ήθελαν οι δύο πλευρές. Η αγγλική ομάδα δεν κέρδισε πολλά από τον 21χρονο επιθετικό. Ο δε Φάτι έχασε έναν χρόνο από την ποδοσφαιρική του καριέρα μας και η παρουσία του στο Νησί ήταν… ανεμική.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο μονοετής δανεισμός ολοκληρώθηκε και ο Φάτι επέστρεψε αισίως στην Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός επιθετικός από τη πρώτη στιγμή της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας είχε στο μυαλό του το πως θα πείσει τον Χάνσι Φλικ πως αξίζει την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα. Ο Γερμανός προπονητής μέσα σε αυτές τις εβδομάδες έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το αν και πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του Φάτι.

Διάβασε επίσης: Έτοιμος να «καρφώσει» τη Μαγιόρκα ο Μπαπέ – Θέλει ντεμπούτο με γκολ και στη La Liga

Η Γουλβς ζητά τον Φάτι από την Μπαρτσελόνα

Σε ορισμένες δηλώσεις του έχει εκφράσει ανοιχτά πως ο Φάτι είναι εξαιρετικός και πως μπορεί να φανεί χρήσιμος στη σεζόν! Σήμερα όμως ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να επαναφέρει τον Ισπανό επιθετικό στην πόρτα της εξόδου της καταλανικής ομάδας. Όπως αναφέρει η καταλανική SPORT, η Γουλβς έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Άνσου Φάτι. Οι «Λύκοι» πιστεύουν πως έχουν τον τρόπο να… ξυπνήσουν το ταλέντο του 21χρονου και για τον λόγο αυτό τον ζητούν από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Το ρεπορτάζ δεν ξεκαθαρίζει το αίτημα της Γουλβς. Αν δηλαδή μιλά για δανεισμό ή για κανονική μεταγραφή. Το πιθανότερο όμως είναι το πρώτο σενάριο. Να δανειστεί τον ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο και να τοποθετήσει στη συζήτηση οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version