Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παραμένει αήττητη στη Γερμανία: Πήρε το Super Cup η Λεβερκούζεν
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Παραμένει αήττητη στη Γερμανία: Πήρε το Super Cup η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν... αγκάλιασε την ήττα αλλά στο 89' κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και στα πέναλτι κατέκτησε το Super Cup.

17.08.2024 | 23:42

Μπάγερν Λεβερκούζεν αντιμετώπισε τη Στουτγκάρδη στο Super Cup της Γερμανίας. Φυσικά, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα ήθελε να συνεχίσει το αήττητο σερί της στις γερμανικές διοργανώσεις, και τα κατάφερε αφού ο αγώνας έληξε 1-1 και στα πέναλτι μπόρεσε να επικρατήσει με 4-3 και να πανηγυρίσει το τρόπαιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Τεριέρ αναδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Χραντέσκι μπλόκαρε την μπάλα. Στα πρώτα λεπτά η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το 10ο λεπτό το σουτ του Τσάκα κόντραρε στα σώματα αλλά ένα λεπτό μετά ο Μπονιφάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.

Η χαρά κράτησε για λίγο στη Λεβερκούζεν, καθώς στο 15ο λεπτό ο Μίλοτ με το αριστερό έκανε ένα όμορφο σουτ και ισοφάρισε άμεσα για την Στουτγκάρδη σε 1-1. Οι ισορροπίες άλλαξαν τελείως στο 37ο λεπτό, με τον Τεριέρ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη μετά από ένα άσχημο μαρκάρισμα στον Ντεμίτροβιτς. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Πήρε το Super Cup η Λεβερκούζεν

Στην επανάληψη η Στουτγκάρδη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είχε παίκτη παραπάνω και πίεσε για να πάρει το προβάδισμα. Μάλιστα, δεν άργησε να βρει το γκολ που έψαχνε. Στο 63ο λεπτό ο Ουντάν έστειλε με το δεξί την μπάλα στα δίχτυα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και διαμόρφωσε το 1-2.

Διαβάστε επίσης: Η Μίλγουολ παίρνει τον στόχο της Μπάγερ Λεβερκούζεν

H Λεβερκούζεν πίεσε, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το βρήκε στο 89ο λεπτό, με τον Σικ να σκοράρει και να… σώζει την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο αλλά και το αήττητο σερί επί γερμανικού εδάφους. Έτσι, ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί η Λεβερκούζεν επικράτησε με 4-3 και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version