Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το όνειρο του Μαμαρντασβίλι γίνεται πραγματικότητα, θα παίξει στην Premier League!
Λίβερπουλ

Το όνειρο του Μαμαρντασβίλι γίνεται πραγματικότητα, θα παίξει στην Premier League!

Ο Γιόργκι Μαμαρντασβίλι αφήνει τη Βαλένθια και ετοιμάζεται να παίξει στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου!

17.08.2024 | 10:56

Έκανε μαγικό EURO και δικαίως ετοιμάζεται να το εξαργυρώσει! Ο Γιόργκι Μαμαρντασβίλι ήταν μαζί με τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της Γεωργίας στα γήπεδα της Γερμανίας. Οι δυο τους ώθησαν τη χώρα του σε μια ιστορική διάκριση. Η Γεωργία έφθασε ως την νοκ άουτ φάση στην πρώτη της συμμετοχή στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Ηττήθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ισπανίας και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετά το EURO, πραγματοποίησε τις διακοπές του και τώρα ετοιμάζεται για μια γεμάτη σεζόν. Επέστρεψε στις προπονήσεις της Βαλένθια όμως τα ρεπορτάζ τον θέλουν να αφήνει τις «Νυχτερίδες» και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Τα διεθνή ρεπορτάζ θέλουν τον Γεωργιανό τερματοφύλακα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να αφήνει τη Βαλένθια και τη La Liga και να μετακομίζει στην Αγγλία και την Premier League.

Διάβασε επίσης: Τσέλσι – Ατλέτικο: Μια ανάσα από την τράμπα που θα σώσει δύο καριέρες

Έτοιμος για το Νησί ο Μαμαρντασβίλι – Τον δίνει δανεικό η Λίβερπουλ

Το ισπανικό Relevo αναφέρει σήμερα πως ο Μαμαρντασβίλι βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ. Κατά τον Ματέο Μορέτο, η Βαλένθια δε θέλει να σταθεί εμπόδιο στον Μαμαρντασβίλι. Οι «Κόκκινοι» έχουν πλησιάσει εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή. Έχουν συμφωνήσει μαζί του και το μόνο που απομένει είναι να καταλήξουν στην ομάδα που θα τον δώσουν ως δανεικό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι σαφές πως φέτος ο Μαμαρντασβίλι δεν θα μπορούσε να μείνει στο ρόστερ της Λίβερπουλ. Ο Άλισον Μπέκερ διατηρεί σταθερά τη θέση του στην ενδεκάδα και ο Άρνε Σλοτ δεν έχει καμία πρόθεση να τον αλλάξει. Ο Μαμαρντασβίλι θα έρθει στο Νησί και θα πάρει σε άλλη ομάδα της Premier League τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να είναι καθ’ όλα έτοιμος στο μέλλον να αρπάξει την ευκαιρία στο Άνφιλντ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version