Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μαγική πάσα του Αλεξάντερ Άρνολντ που διέλυσε την άμυνα της Ίπσουιτς (vid)
Λίβερπουλ

Η μαγική πάσα του Αλεξάντερ Άρνολντ που διέλυσε την άμυνα της Ίπσουιτς (vid)

Αυτός είναι ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ που αγαπήσαμε!

18.08.2024 | 10:04

Ξεκίνημα με το… δεξί για τη Λίβερπουλ στη φετινή Premier League! Οι «Κόκκινοι» επικράτησαν με 2-0 της πρωτάρας Ίπσουιτς και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Άρνε Σλοτ μπορεί να δυσκολεύτηκε για μία ώρα όμως βρήκε τις λύσεις και με δύο τέρματα σε διάστημα πέντε λεπτών κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο 60′ ο Ντιόγκο Ζότα άνοιξε από κοντά το σκορ για τη Λίβερπουλ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλάχ με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Τα μάτια όλων… έπεσαν στο πρώτο τέρμα των «Κόκκινων». Ο Ζότα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ίπσουιτς ολοκληρώνοντας έξοχα μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Διάβασε επίσης: Ο Σλοτ ξεπέρασε άμεσα τον… Κλοπ – Έγραψε ιστορία στο πρώτο του ματς!

Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν τη μπάλα και έφθασαν από την άμυνα στην επίθεση σε χρόνο… ντε τε! Όλα τα λεφτά στο γκολ του Ντιόγκο Ζότα ήταν η απίθανη κάθετη πάσα του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ προς τον Μοχάμεντ Σαλάχ, η οποία και ξεκλείδωσε την άμυνα της Ίπσουιτς. Ο Βρετανός αμυντικός θυμήθηκε τα… παλιά προσφέροντας στην ομάδα του και στο κοινό μια στιγμή ποδοσφαιρικής ευφυίας. Κάτι παραπάνω από το μισό γκολ ανήκει στον μπακ της Λίβερπουλ!

Δείτε την απίθανη πάσα του Αλεξάντερ Άρνολντ στην πρεμιέρα της Premier League

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version