Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Οκαφόρ… έσωσε τη Μίλαν στο 90+6′! (vids)
Μίλαν

Ο Οκαφόρ… έσωσε τη Μίλαν στο 90+6′! (vids)

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει με 0-2 αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ στις καθυστερήσεις και έτσι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Τορίνο (2-2).

18.08.2024 | 00:08

Η Μίλαν αναμετρήθηκε με την Τορίνο για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Serie A φέτος αλλά και γενικότερα στη χρονιά. Η Τορίνο έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε να προηγείται με 2-0, όμως είδε τη Μίλαν να ισοφαρίζει στο 90+6′ και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μίλαν απείλησε από νωρίς στον αγώνα καθώς μόλις στο 7ο λεπτό ο Ράφα Λεάο δοκίμασε το πόδι του αλλά είδε την μπάλα να περνάει πάνω από την αντίπαλη εστία. Οι «Ροσονέρι» συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, ενώ ο Ζαπάτα στο 14′ απείλησε με ένα μακρινό σουτ. Τέσσερα λεπτά μετά σούταρε ξανά αλλά είδε την μπάλα να κοντράρει στα σώματα.

Στο 22ο λεπτό ο Λεάο έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Σάβιτς έκανε μία σημαντική επέμβαση και στο 26′ έστειλε την μπάλα άουτ με ένα μακρινό σουτ. Τελικά, στο 30′ η Τορίνο κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπελανόβα έκανε μια κεφαλιά που κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τιάο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι, η Μίλαν πήγε πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια.

Η Μίλαν κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα

Στην επανάληψη, η Τορίνο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Μίλαν και ο Ζαπάτα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 68′. Όλα έδειχναν πως η Μίλαν θα γνώριζε την ήττα, όμως στο 89ο λεπτό ο Μοράτα πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα και λίγο αργότερα, στο 90+6′ ο Οκαφόρ κατάφερε να κερδίσει τον Σάβιτς και να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Διαβάστε επίσης: Μίλαν: Θέλει να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή μέσω… Ουντινέζε

Έτσι, η Μίλαν κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Τορίνο.




























Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version