Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρίποντο δια… ποδός Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Τρίποντο δια… ποδός Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή κόντρα στη Βαλένθια (1-2) και πήρε τους τρεις βαθμούς στο πρώτο ματς της σεζόν.

18.08.2024 | 00:35

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενήθηκε από τη Βαλένθια για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη La Liga. Οι «Μπλαουγκράνα» βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά έκαναν την ανατροπή με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και έτσι πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με 1-2.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και στο 7ο λεπτό απείλησε. ο Γιαμάλ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 11′ ο Ντουρό γέμισε την μπάλα αλλά ο Μιρ δεν μπόρεσε με το κεφάλι να γίνει απειλητικός. Δύο λεπτά μετά, ο Αλμέιδα έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά, έκανε μία σέντρα και ο Μαρτίνες παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως η Μπαρτσελόνα γλύτωσε το αυτογκόλ.

Η Βαλένθια όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερη και στο 21′ ο Τερ Στέγκεν χρειάστηκε να κάνει μία σημαντική επέμβαση από την κόντρα που έγινε στον Κουμπρασί. Τελικά, στο 44ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Ντουρό με το κεφάλι έκανε το 1-0 και το γκολ μέτρησε μετά την εξέταση του VAR. Στις καθυστερήσεις η Βαλένθια έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά τελικά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που το πέτυχε, με τον Λεβαντόφσκι να σπρώχνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-1 του ημιχρόνου.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια στη πρεμιέρα

Στην επανάληψη, με το… καλημέρα η Μπαρτσελόνα είδε τον διαιτητή να της δίνει πέναλτι. Ο Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή για τους «Μπλαουγκράνα» (48′). Η Βαλένθια στο 52ο λεπτό προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά η κεφαλιά του Ντουρό πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα της Premier League ζήτησε τον Φάτι από την Μπαρτσελόνα!

Η Βαλένθια δε κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έτσι η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο πρώτο ματς της χρονιάς με 1-2.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version