Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Αταλάντα αποφάσισε να πέσει επίπεδο – Πουλάει… όλη την επίθεσή της
Serie A

Η Αταλάντα αποφάσισε να πέσει επίπεδο – Πουλάει… όλη την επίθεσή της

Η Αταλάντα ετοιμάζεται να αποχωριστεί δύο από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές της την περσινή σεζόν!

19.08.2024 | 10:38

Εκτός κι αν υπάρχει σχέδιο της τελευταίας στιγμής να ενισχυθεί αναλόγως! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, καθώς αν προχωρήσουν τα δύο παρακάτω σενάρια, η ομάδα από το Μπέργκαμο θα αποδυναμωθεί αισθητά στην επιθετική της γραμμή. Θα χάσει μεγάλο μέρος της δύναμής της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αταλάντα ετοιμάζεται να αποχωριστεί τους Τεν Κουπμάινερς και Αντεμολά Λούκμαν. Τους δύο ποδοσφαιριστές που την… κουβάλησαν πέρυσι και εν πολλοίς της χάρισαν την κορυφή του Europa League. Καιρό τώρα ο Κουπμάινερς φλερτάρει με τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους. Ο νυν τεχνικός των «μπιανκονέρι», Τιάγκο Μότα έχει εκφράσει… μήνες τώρα την επιθυμία του να αποκτήσει τον Ολλανδό επιθετικό. Γιουβέντους και Αταλάντα βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως πλέον έχουμε φθάσει ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία.

Διάβασε επίσης: Άστραψε και βρόντηξε ο Αντσελότι: «Μπορούσαμε να είχαμε χάσει – Τρικυμία στην άμυνα»

Κουπμάινερς στη Γιουβέντους – Λούκμαν στην Παρί Σεν Ζερμέν

Όσον αφορά τον δεύτερο… φευγάτο της Αταλάντα, ο Αντεμολά Λούκμαν φλερτάρει επικίνδυνα τις τελευταίες ώρες με την Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε. Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος διέλυσε την Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει πρωτάθλημα και να βρεθεί στο ρόστερ των Παριζιάνων! Αμφότεροι βρίσκονται εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος της Αταλάντα με την Λέτσε, στην πρεμιέρα της Serie A. Ίσως αυτό να σημαίνει πως η ιταλική ομάδα τα βρήκε σε όλα με Γιουβέντους και Παρί για την παραχώρησή τους!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version