Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νησιώτικη γκέλα ολκής με το «καλησπέρα» η Ρεάλ! (vid)
La Liga

Νησιώτικη γκέλα ολκής με το «καλησπέρα» η Ρεάλ! (vid)

Παρά τα μαγικά που έκανε ανά διαστήματα η επίθεση της Ρεάλ, κάπου χάλασε το πράγμα και η γκέλα (1-1) με τη Μαγιόρκα ήρθε...

19.08.2024 | 00:34

Σίγουρα δεν θα περιμέναμε να δούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει 38 παιχνίδια στη φετινή La Liga ακόμα και τον κόσμο να έφερνε ανάποδα. Το είχαμε δει και το 2009 όταν είχε φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Τσάμπι Αλόνσο και Μπενζεμά σε ένα καλοκαίρι. Το βλέπουμε ήδη από μέσα Αυγούστου, με την πρεμιέρα της στο ισπανικό πρωτάθλημα για φέτος να μην συνδυάζεται με διπλό στην έδρα της Μαγιόρκα (1-1).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μπορεί η παρέα των Μπαπέ, Μπέλινγχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε και των λοιπών να ερχόταν με φόρα από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup. Aλλά η νησιωτική ομάδα με MVP τον 36χρονο Μουρίκι, απέδειξε στους πάντες ότι η «βασίλισσα» είναι τρωτή. Αναγκάζοντάς τη σε στραβοπάτημα μόλις στην 1η αγωνιστική του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος!

Μπαλάρα, αλλά δίχως ουσία εν τέλει η Ρεάλ

Η Ρεάλ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Μόλις στο 13ο λεπτό οι Μπαπέ, Μπέλινγχαμ και Βινίσιους κυκλοφόρησαν την μπάλα με υποδειγματικό τρόπο, ο τελευταίος πάτησε στον Ροντρίγκο κι εκείνος με τρομερό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της «βασίλισσας».

Έπειτα από το γκολ των Μαδριλένων, δεν υπήρξαν λίγες φάσεις όπου θα μπορούσε να έρθει το 0-2. Κυρίως με τους τέσσερις επιτιθέμενους οι οποίοι θέλησαν να προσφέρουν και θέαμα με τους αυτοματισμούς που φανέρωσαν. Όμως, η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό του εξαιρετικού απόψε, Γκρέιφ. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας σταμάτησε τους «μερέγχες» σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το γκολ ισοφάρισης της Μαγιόρκα ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα, στο 53′, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Μουρίκι πήρε την καρφωτή κεφαλιά και νίκησε τον Κουρτουά για το 1-1. Στο 70′ η Ρεάλ είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ξανά το προβάδισμα. Ο τερματοφύλακας της Μαγιόρκα σταμάτησε τον Μπαπέ με τα πόδια και στην επαναφορά ο Ροντρίγκο δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 87′ και το 89′ η Μαγιόρκα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Σάντσεθ, αλλά και στις δύο απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Οι νησιώτες ήθελαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Ρεάλ είχε αγχωθεί και είχε βγει μπροστά για το προβάδισμα. Όμως η νευρικότητά της οδήγησε στην αποβολή του Φερλάν Μεντί και στο τελικό 1-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version